ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο προπονητής που «παρακαλάει» να μείνει κουφός (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο προπονητής που «παρακαλάει» να μείνει κουφός (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι σπάνιες οι φορές που οι ποδοσφαιριστές ή οι προπονητές, νυν και πρώην, προκαλούν το ενδιαφέρον με την ρητορική τους ευφράδεια.

Έχω την εντύπωση πως είναι πιο εύκολο να πείσεις έναν τραγουδιστή, πχ. τον Γιάννη Κότσιρα, να παίξει ένα μονό στο μπάσκετ με αντίπαλο την Δήμητρα Γαλάνη, από το να πείσεις τον Γιώργο Καραγκούνη ή τον Ράιαν Γκιγκς να σου αφηγηθούν με λεπτομέρειες, μια ή περισσότερες σεζόν από τις πλούσιες καριέρες τους.

Γι’ αυτό και οι πρώην-αθλητές νυν celebrities, πιο συχνά γίνονται γνωστοί για τις γκάφες, τα ατυχήματα, τα σαρδάμ, τις κωμικοτραγικές τους στιγμές, παρά για την ρητορική τους ευφράδεια.

Ο Χάρι Ρέντναπ είναι ένα παράδειγμα φημισμένου πρώην προπονητή, που έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα με ομάδες όπως η Γουέστ Χαμ και η Μπόρνμουθ και έχει βάλει το στήθος του μπροστά στα δύσκολα χρόνια ομάδων όπως η Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς και η Τότεναμ.

Ο Χάρι Ρέντκναπ στα 72 του, εργάζεται ως τηλεσχολιαστής αγώνων στο κανάλι BT Sport και απολαμβάνει την αναγνωρισιμότητα της τηλεπερσόνας. Χθες, κινδύνεψε να χάσει την ακοή του, όταν το ακουστικό που φορούσε, όντας καλεσμένος σε αθλητικό μαγκαζίνο για να σχολιάσει αγώνα της Τότεναμ, διαλύθηκε και το πλαστικό τμήμα του, σφήνωσε μέσα στο αυτί του!

Ο συμπαθής βετεράνος διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου εκεί υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να εντοπιστεί το εξάρτημα του ακουστικού και να αφαιρεθεί. Το συμβάν αυτό, είχε ως αποτέλεσμα να ζητήσει το κανάλι BT την πλήρη απαγόρευση της χρήσης συμβατικών ακουστικών από τους καλεσμένους του.

To ακόμα πιο εντυπωσιακό σημείο αυτής της υπόθεσης, είναι ότι ο 72χρονος βετεράνος είχε παρόμοιο περιστατικό με τα αυτιά του λίγους μήνες πριν, όταν ως συμμετέχων στο ριάλιτι ‘I’m a Celebrity…Get Me Out of Here’, ένας γρύλος είχε εισχωρήσει στο αυτί του.

Είναι τυχαίο; Είναι μήπως ένας θεσμός που ξεκίνησε να συμβαίνει; Ποιο άλλο τρικ θα χρησιμοποιήσουν τα βρετανικά media για τηλεθέαση και pageviews από βετεράνους αθλητές που δεν έχουν άνεση με το λόγο; Όταν στείλουν τον Χάρι Ρέντναπ στη ζούγκλα μαζί με τα θηρία, αυτό θα ήθελα να το δω.

(Wait, αυτό έγινε ήδη!)

Πηγή: www.contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top