ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Καθάρισε» την πρόκριση από… νωρίς ο Παναθηναϊκός!

«Καθάρισε» την πρόκριση από… νωρίς ο Παναθηναϊκός!

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και μπροστάρη τον Μπουζούκη, ο Παναθηναϊκός κέρδισε 3-1 την Παναχαϊκή που έμεινε με 10, βάζοντας… βάσεις πρόκρισης στους «16» του Κυπέλλου, στο ντεμπούτο του Φάουστο.

Βάσεις πρόκρισης για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας έβαλε στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε της Παναχαϊκής με 3-1, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την πέμπτη φάση της διοργάνωσης, ενώ παράλληλα «ξεμπούκωσε» και επιθετικά, αλλά… έφτιαξε λίγο κι την ψυχολογία του.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το «τριφύλλι» ήταν ο Μπουζούκης, που πέτυχε το 0-1 στο 26’ και άνοιξε λογαριασμό για φέτος, ενώ «σέρβιρε» το 0-2 στον Μακέντα, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου και ήταν γενικώς… μέσα σ‘ όλα, μέχρι να αντικατασταθεί!

Οι Αχαιοί μείωσαν προσωρινά σε 1-2, με τον Μωραΐτη στο 64ο λεπτό, διάστημα στο οποίο ήταν καλύτεροι του αντιπάλου τους, αλλά μέσα σε ένα λεπτό η αποβολή του Ρουγκάλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η κεφαλιά του Κουρμπέλη, στην επόμενη φάση, τελείωσαν… πρόωρα το ματς…

Στα αξιοσημείωτα και το ντεμπούτο του Φάουστο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς πέρασε αλλαγή στην επανάληψη, αμέσως μετά το γκολ της Παναχαϊκής, χωρίς να γίνει πάντως ιδιαίτερα αισθητός αλλά κι η ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί και των δύο ομάδων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναχαϊκή (4-2-3-1): Καπούταγλης, Πολίμος, Ρουγκάλας, Τσελεπίδης, Σταμόπουλος, Ιντζόγλου, Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος (77’ Μαυριας), Κολ (74’ Λινάρδος), Σιατραβάνης (86’ Μασούρας), Μωραΐτης.

Παναθηναϊκός (4-2-3-1): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Ινσούα, Κουρμπέλης (74’ Περέα), Δώνης, Μπουζούκης (65’ Φάουστο), Κολοβός, Μολό, Μακέντα (79’ Σέχου).

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής).

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top