ΚΥΠΡΟΣ

Η Ανόρθωση του… αύριο! Τα συμβόλαια παικτών που ολοκληρώνονται

Η Ανόρθωση του… αύριο! Τα συμβόλαια παικτών που ολοκληρώνονται

Η προσοχή όλων στην Ανόρθωση είναι στα επόμενα επτά παιχνίδια πρωταθλήματος, τα οποία θα καθορίσουν αν θα αγωνιστεί ή όχι στην Ευρώπη η ομάδα.

Παράλληλα με το αγωνιστικό, «τρέχουν» οι εξελίξεις και για την επόμενη μέρα στην ομάδα. Αν και ακόμη δεν έγινε κάποια κουβέντα, ένα ενδιαφέρον θέμα το οποίο δημοσιεύεται σήμερα στην Sport Day, έρχεται να υπενθυμίσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο για την ομάδα.

Αντρέ Πάους και Τεν Φαν Λέουβεν, όπως φαίνεται συνεχίζουν στην ομάδα. Υπάρχει ικανοποίηση από την διοίκηση Πουλλαίδη για την δουλειά που κάνουν, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις επαφές που θα έχουν με την διοίκηση της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, τα συμβόλαια των Άντιτς, Μάκου, Σεράν, Καμίνσκι, Νούχου, Μαϊσουράτζε, Αμπουρτζάνια, Εντέ, Κάλβο, Γκονσάλβες, Ιακοβένκο, Κωνσταντίνου, Δημητρίου και Μαραγκού ολοκληρώνονται. Η κάθε περίπτωση βέβαια έχει την ιδιαιτερότητα της.

Η Ανόρθωση έχει δικαίωμα να ασκήσει το δικαίωμα ανανέωσης των συμβολαίων των Μαϊσουράτζε και Αμπουρτζάνια. Δανεικοί αγωνίζονται οι ομάδα οι Καμίνσκι, Νούχου, Εντέ.

Για την περίπτωση του Γκαρσία, έχει συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο. Δύσκολα θα αποχωρήσει αφού οι ετήσιες του απολαβές αγγίζουν τις 200.000 ευρώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top