Ισοφάρισε με περίπατο η ΕΘΑ

Ισοφάρισε με περίπατο η ΕΘΑ

Σε πέμπτο αγώνα που θα γίνει στο Λευκόθεο ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την ΕΘΑ θα κριθεί η πρόκριση για την τελική φάση του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας ΟΠΑΠ Α’ κατηγορία μετά την επιβλητική νίκη που πέτυχε η ομάδα της Έγκωμης με 74-55.

Μια νίκη με την οποία ισοφάρισε σε 2-2 και απάντησε στις δύο συνεχόμενες νίκες που είχαν προηγηθεί για τους «γαλαζοκίτρινους».

Η ΕΘΑ είχε το προβάδισμα σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα και δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο στον αντίπαλο να αμφισβητήσει την υπεροχή της.

Τα δεκάλεπτα: 22-20, 46-31, 59-43, 74-55

ΕΘΑ (Χρ. Λειβαδιώτης): Κάιλς 23 (4), Ρος 5 (1), Αναστασιάδης 3 (1), Ράσελ 9, Τόμιτς 11 (1), Μασάμπα 6 (1), Φέργκονσον 14, Φιλίππου, Ζαχαρίου 3 (1).

ΑΠΟΕΛ (Θ. Παπαχατζής): Ρόμπερσον 11 (3), Έβανς 10 (2), Νεοφύτου, Γουντς 8, Σιζόπουλος, Κούννας 10 (2), Τατ 4, Τσουπ, Κακιούζης 12 (1). 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE