Τι τρελλό κάνει ο Ντι Μαρία

Τι τρελλό κάνει ο Ντι Μαρία

Η φανέλα του Αργεντινού μεσοεπιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αυτή που έχει τις περισσότερες πωλήσεις στην Αγγλία. Κόστισε το καλοκαίρι 60 εκατομμύρια λίρες και για τους Άγγλους που δεν ασχολούνται πολύ με το ποδόσφαιρο εκτός νησιού, ήταν κάτι σχετικά άγνωστο.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία μπορεί να μην έχει πιάσει ακόμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο η φανέλα του πουλάει σαν τρελή αφού σύμφωνα με στοιχεία της εταιρίας Sports Direct, που πουλάει αυθεντικές φανέλες των ομάδων της Premier League, περίπου ένας στους δέκα αγοραστές ζητά να τυπώσει στο πίσω μέρος το όνομα του Άνχελ Ντι Μαρία.

Στην λίστα με τις 10 πιο περιζήτητες φανέλες υπάρχουν ορισμένες μεγάλες εκπλήξεις (ο Ντε Χέα είναι πιο ψηλά από Ρούνεϊ), ενώ και οι τρεις πρώτοι είναι παίκτες που μετακόμισαν το καλοκαίρι στην Αγγλία

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

"Κράτος και κοινωνία να συνεργαστούμε για να μπορέσουμε να πατάξουμε το έγκλημα" ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Κώστας Φυτιρής, με αφορμή το σοβαρό επεισόδιο πυροβολισμών που έγινε το απόγευμα στην Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE