ΚΥΠΡΟΣ

LIVE: Ο Λούκας Φανιέρος μιλά για όλα...

LIVE: Ο Λούκας Φανιέρος μιλά για όλα...

Καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του ΡΙΚ 1, «Γκολ & Θέαμα» ήταν ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, ο οποίος αναφέρθηκε σε πολλά και ενδιαφέροντα ζητήματα.

Για τον Μαντούκα:

«Κοίταξε ο Μαντούκα είναι ένας ποδοσφαιριστής που άφησε την σφραγίδα του. Είναι ένας Βραζιλιάνος με ήθος».

Για το πως νιώθει που ασχολείται με το ποδοσφαίρο:

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που πρέπει να ασχολείται ο κόσμος. Είμαι πολύ ευχριστημένος, μπορεί να τρώμε τις ώρες μας και χρήαμτα, αλλά πήραμε από το ποδόσφαιρο. Χαλάλι. Είναι καλό πράγμα να βλέπεις ότι προσφέρεις και στην νεολαία».

Για την ΑΕΚ:

«Κάπου έχουμε ένα πρόβλημα με την ΑΕΚ, θα το βρούμε. Υπόσχομαι στο άλλο παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Ο Βάντερ είναι ο παίκτης που κάνει όλη την ζημιά και ο Τομάς που είναι απίθανος παίκτης».

Για την Ομόνοια:

«Ακόμα ένας μεγάλος αντίπαλος. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Μετά που κερδίσαμε τον ΑΠΟΕΛ είχαμε άσχημα αποτελέσματα. Πάνω από όλα είναι να μη πέσουμε έξω στο μπαζετ. Από την στιγμή που μπήκαμε στην εξάδα...».

Για το αν αναγνωρίζουν στην Αραδίποου τις επιτυχίες του Ερμή:

«Το χωριό η Αραδίππου, δεν είναι μαθημένο σε επιτυχίες αθλητικές. Είμασταν πίσω στον αθλητισμό. Έχουν άλλη νοοτροπία. Ο δήμαρχος σε αυτό το στάδιο είναι μαζί μας. Και σε εμάς και στην Ομόνοια Αραδίππου».

Για τον Μιχάλη Ανδρέου:

«Ο Μιχάλης Ανδρέου είναι ένα κομμάτι του Ερμή. Στα εισαγωγικά μια μασκότα του Ερμή. Απαγορεύεται να υποβάλει παραίτηση. Είναι απαραίτητος».

Για την Ανόρθωση:

«Είναι παράδειγμα προς μίμηση η Ανόρθωση. Έριξε τους νεαρούς στα βαθιά. Οι νεαροί Κύπριοι είναι σημαντικό να αγωνίζονται. Περίμενε ακόμη λίγο και θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Ο ΚΟΑ δεν είναι σωστός απέναντι στον Ερμή. Τα ναρκωτικά κυριεύουν στην Κύπρο και πρέπει να δει το θέμα ο ΚΟΑ».

Για το κυπριακό ποδόσφαιρο:

«Νομίζω πως είναι ο πιο καθαρός, παρά τα άλλα πράγματα που υπάρχουν στην Κύπρο. Βρήκαν διέξοδο στο ποδόσφαιρο για να καλύψουν τα απωθημένα τους. Όλη η νεολαία ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα για να μην ανάψω φωτιές. Είναι το χειρότερο πράγμα που συμβαίνει στην κύπρο το ποδόσφαιρο; Είναι ένας τρόπος να δείξουμε την Κύπρο μας»

Για την διαιτησία:

«Ο Ερμής δεν αδικείται από την διαιτησία. Δεν μπορείς να πιάσεις την πίεση του διαιτητή εκείνο το λεπτό που είναι μέσα στο παιχνίδι., Είναι τρομοκρατημένοι οι διαιτητές και με αυτά τα γεγονότα. Δεν με αφορά αν παρεξηγούμε. Λέω αυτό που πιστεύω. Η πολύ πίεση που τους βάζουν. Τους επηρεάζει. Γενικά είναι πολύ καλή η διαιτησία. Όταν βλέπεις σε αγώνα Champions League τόσα λάθη.... Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι. Παντού υπάρχει παρασκήνιο. Εγώ είμαι μέρος του Ερμή. Απαιτώ αυτό που δικαιιούμε. Υπάρχει και στον Ερμή αντιπολίτευση. Δεν τους υπολογίζω. Εγώ σέβομαι αυτόν που με σέβεται. Αν ήταν εκεί και πρόσφερε στον Ερμή...Όταν είσαι πετυχημένος, αποκτά εχθρούς, όταν είσαι αποτυχημένος, δεν σε υπολογίζει κανένας».

Για το όνειρο που έχει για τον Ερμή:

«Εγώ μπήκα στον Ερμή μετά από κάποια προτροπή του Μιχάλη Ανδρέου και ορισμένους νεαρούς. Ο Θάσος, ο Μιχάλης, 5-6 άτομα. Επτά άτομα είμαστε στον ερμή επιτροπή. Τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ αυτοί οι άνθρωποι. Είμαστε όλοι μια ομάδα. Πέρασε όλη η οικογένεια μου από τον Ερμή. Πρέπει να μην ξεχνούμε αυτά τα πράγματα. Αν κάποιος Αραδιπιώτης νομίζει πως θα κάνει καλύτερη δουλειά από εμένα, να έρθει και θα είμαι δίπλα του. Ο Eρμής αδικείται από τον ίδιο του τον εαυτό επειδή είναι από την Αραδίππου. Δεν γίνεται οι πάντες να έχουν γήπεδα, έξι γήπεδα για τις ακαδημίες του. Εγώ ζηλεύω το ΑΣΙΛ. Είναι οι καλύτερες ακαδημίες που υπάρχουν μέσα στη Λάρνακα. Το ποδόσφαιρο αυτό είναι. Όχι να παίρνει ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο. Θέλω να κάνω ακαδημίες και να βγάλω νεαρούς ποδοσφαιριστές».

Για την φετινή πορεία:

«Όλα ήταν προμελετημένες, όλα ήταν στοχευμένα. Το μιλήσαμε με το συμβούλιο, το συζητήσαμε. Είπαμε πως αυτά που κάνουμε μπορεί να μας βλάψουν αλλά στο τέλος θα βγούμε κερδισμένοι».

Για το μεγαλύτερο του λάθος στο ποδόσφαιρο:

«Το λάθος που έκανε ήταν που έφυγε από τον Ερμή και πήγα στον Εθνικό. Πήγα να βοηθήσω τον Κίκη Φιλίππου που είχε πρόβλημα υγείας. Πήγαν παίκτες από τον Ερμή στον Εθνικό αλλα΄δεν άφησα την ομάδα με προβλήματα».

Για τον Κουτσοκούμνη:

«Είμαι υπέρμαχος του. Εγώ πάντα μιλώ πάντα ίσια και καθαρά. Παλιά ήθελαν να αλλάξουν τον πρόεδρο. Υπάρχουν συνελεύσεις, υπάρχουν ψήφοι. Εγώ πάντα ήμουν υποστηρικτής του Κουτσοκούμνη. Νομίζω πως είναι ένας καλός πρόεδρος. Βοηθά τις μικρές ομάδες να είναι εκεί. Να μην τον κατακρίνουμε».

Για την αύξηση ομάδων:

«Εγώ ήμουν μικρή ομάδα αλλά επειδή τώρα μεγαλώνω, δεν μπορώ να ξεχνώ τις ρίζες μου. Εγώ ήμουν υποστηρικτής να αυξηθούν οι ομάδες».

«Πρέπει να βάλει πίεση ο δήμαρχος μας στον ΚΟΑ, αφού δεν μπορεί να κάνει γήπεδο, να κάνει φούτσαλ, γήπεδα για ακαδημίες».

«Δεν φοβάμαι τα αεροπλάνα. Δεν πήγα στην Ευρώπη. Άμα δεν γουστάρω κάτι, δεν μου αρέσει».

«Είναι καλός προπονητής ο Νίκος Παναγιώτου, έκλεισε ο κύκλος».

«Ο Καϊάφας ρίσκαρε που επήγε στην Ομόνοια. Είναι μάγκας. Πήγε με κίνδυνο την καριέρα του».

«Πάντα βοηθώ. Να είναι όμως μέσα στα πλαίσια της λογικής. Αν χρειαστείς βοήθεια, έχεις ένα φίλο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top