ΚΥΠΡΟΣ

Οι πρώτες κινήσεις του Οκκά στον Ερμή

Οι πρώτες κινήσεις του Οκκά στον Ερμή

Να βελτιώσει την ψυχολογία του Ερμή είναι το πρώτο μέλημα του Γιάννη Οκκαάστην παρουσία του στην τεχνική ηγεσία της Αραδιπιώτικης ομάδας.

Αυτό ανέφερε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ερμή Μιχαλης Ανδρέου μιλώντας στην ιστοσελίδα μας  , www.tothemaonline.com «είναι γεγονός πως ο Γιάννος αυτό που προσπαθεί στο λίγο χρονικό διάστημα που έχει μέχρι και τον επόμενο αγώνα με την Ομόνοια είναι την ψυχολογία της ομάδας. Ξέρει καλά τα αποδυτήρια μας αφού και πέρσι ήταν ποδοσφαιριστής μας αλλα και φέτος μέλος της προπονητικής ομάδας και αυτό που θέλει να κάνει είναι να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας καταρχήν από εκεί και πέρα θα έχει αρκετό χρόνο για να περάσει την δική τους φιλοσοφία»

Ο αγώνας με την Ομόνοια είναι μονής επιλογής σύμφωνα με τον κ Ανδρέου «οι λιγοστές πιθανότητες τις οποίες έχουμε θα πρέπει να της κυνηγήσουμε στον αγώνα με την Ομόνοια. Αν κερδίσουμε θα έχουμε πολλες πιθανότητες να βγούμε Ευρώπη»

Το άσχημο για τον Οκκά είναι πως στο ντεμπούτο του σε επίσημο αγώνα του Ερμή θα είναι απών με κάρτες οι Ταραλίδης και Παουλίνο κάτι που ασφαλώς θα περιορίσει τις επιλογές του.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top