ΚΥΠΡΟΣ

Επιτυχία και στην δεύτερη αποστολή για ΑΕΛ

Επιτυχία και στην δεύτερη αποστολή για ΑΕΛ

Mεγάλη επιτυχία σημείωσε και η δεύτερη συνάντηση που έγινε στο οίκημα του σωματείου ΠΑΕΚ Κολοσσιου με σκοπό την ενίσχυση της ΑΕΛ στο οικονομικό κομμάτι μέσω της διάθεσης μετοχών της εταιρίας

Όπως ανέφερε και στο ΡΙΚ ο Θεόδωρος Αντωνίου εκπροσωπος τύπου της ΑΕΛ η προσπάθεια σημείωσε μεγάλη επιτυχία « πήγαμε καλά αλλα σίγουρα είμαστε η ΑΕΛ και μπορούμε να πάμε ακόμα καλυτέρα. Πρέπει να στηρίξουμε τον πρόεδρο μας και να σταθούμε στο πλευρό τους για την οικονομική υποστήριξη του , αλώστε στα τόσα χρόνια που είναι στην ομάδα ποτέ δεν ζήτησε οικονομική βοήθεια από κανέναν»

Λίγο αργότερα ακολουθήσε και επίσημη ανακοίνωση από την ΑΕΛ

Οι φίλοι της ομάδας μας είχαν την ευκαιρία να ακούσουν την κατάσταση της εταιρείας και το μέλλον, ενώ έκαναν και διάφορες ερωτήσεις οι οποίες όλες απαντήθηκαν. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς όταν ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Τάκης Χριστοφή (Κολοσσιάτης) που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας έγινε συμΜΕΤΟΧΟΣ, καθώς επίσης και όταν η επίσημη ΑΕΛ του χάρισε αναμνηστική πλακέτα δια χειρός του αντιπροέδρου Ανδρέα Γιάπα. Η στιγμή ήταν άκρως συγκινητική με όλους τους παρευρισκόμενους να είναι όρθιοι και να χειροκροτούν τον Τάκη που πρόσφερε πάρα πολλά στην ποδοσφαιρική μας ομάδα. Το παρών τους πέραν των διοικούντων έδωσαν οι ποδοσφαιριστές μας Καλό, Εντμάρ, Τακμπατζούμι, Λίλλης και Οχένε, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν όπως και ο προπονητής μας Χριστάκης Χριστοφόρου. Επόμενη συνάντηση την Παρασκευή στις 18:00 στο Πολιτιστικό κέντρο της ΑΕ.Γερμασόγειας".

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top