«ΚΑΡΦΩΣΕ» τον προπονητή της Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

«ΚΑΡΦΩΣΕ» τον προπονητή της Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο αρχηγός της Πορτογαλίας και σούπερ σταρ της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο, την… είπε στον Σάρι

Στο ντέρμπι απέναντι στη Μίλαν, ο Μαουρίσιο Σάρι έκανε αλλαγή τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 55ο λεπτό και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τονίζοντας μετά τη νίκη της Γιουβέντους πως έχει πρόβλημα στο γόνατο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βέβαια σε εφημερίδα της πατρίδας του τόνισε πως είναι πολύ καλά και έτσι εξέθεσε τον τεχνικό του στους «μπιανκονέρι» πριν την αναμέτρηση με τη Λιθουανία.

«Θα σας πως ένα πράγμα για όλες τις πρώτες σελίδες των εφημερίδων της χώρας: ο αρχηγός δεν είναι καλά, είναι πολύ καλά. Ο απολογισμός είναι θετικός. Μπορείτε τώρα να πάτε να πάρετε συνέντευξη από τους άλλους παίκτες».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE