ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Έρευνα για τα προβλήματα που προκαλούν οι εργασίες μετά το δημοσίευμα του ThemaOnline- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Έρευνα για τα προβλήματα που προκαλούν οι εργασίες μετά το δημοσίευμα του ThemaOnline- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το Γραφείο Επίτροπου Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, έχει ξεκινήσει την διερεύνηση του προβλήματος που ανέδειξε σε ρεπορτάζ του το ThemaOnline σχετικά με το νέο γήπεδο της Λεμεσού.

Του Ανδρέα Πογιατζή 

Υπενθυμίζουμε πως στις 13/09/2019, δημοσίευμα του ThemaOnline, απεκάλυψε την κατάσταση που επικρατεί στην κοινότητα της Υψούπολης και των προβλημάτων που προκαλούν οι χωματουργικές εργασίες για την ανέγερση του σταδίου όσο και για τις απέλπιδες προσπάθειες των κατοίκων να κινητοποιήσουν τους αρμόδιους φορείς, ούτως ώστε να βρεθεί μια λύση.

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα μας, αναφέρεται πως το Γραφείο Επίτροπου Περιβάλλοντος, αφού δέχθηκε αριθμό παραπόνων, έφτασε στην περιοχή όπου και διαπίστωσε την σοβαρότητα του ζητήματος.

Οπως μας απεκάλυψε κάτοικος «ακόμα και τα δέντρα πήραν άσπρο χρώμα από την σκόνη».

Στις 24 Οκτωβρίου, το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, απέστειλε επιστολή προς την κ. Μαρία Στυλιανού Λοττίδου, Επίτροπο του Γραφείου Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, επισυνάπτοντας το σχετικό δημοσίευμα του ThemaOnline, για τα προβλήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα των κατοίκων, αναμένοντας την θετική της ανταπόκριση.

Η κ. Λοττίδου, απάντησε στον πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, στις 08/11, πληροφορώντας τον πως το Γραφείο της έχει ξεκινήσει την διερεύνηση του θέματος και πως έχει ζητήσει από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη να τοποθετηθεί για το ζήτημα.

Προηγουμένως, το κίνημα Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, στις 23 Σεπτεμβρίου, απέστειλε επιστολή και στον πρόεδρο του ΚΟΑ, καλώντας τον κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, να μεριμνήσει ούτως ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι συνέπειες από τις εργασίες για την ανέγερση του γηπέδου.

Μάλιστα, το Γραφείο Επίτροπου Περιβάλλοντος με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του ΚΟΑ στις 04/09/2019, παρότρυνε τον κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη να δώσει τις κατάλληλες οδηγίες προς τους εργολάβους, ούτως ώστε να προβούν σε μέτρα περιορισμού της σκόνης από τις εργασίες.

Δείτε το δημοσίευμα του ThemaOnline για το γήπεδο της Λεμεσού: Το νέο γήπεδο της Λεμεσού «καταστρέφει» την κοινότητα της Υψούπολης – Πολλά παράπονα από τους κατοίκους – Αποφασισμένοι για δραστικά μέτρα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top