ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να ρίξει αυλαία με ΧΑΜΟΓΕΛΟ ο στόχος της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στη Φινλανδία (Πιθανή ενδεκάδα)

Να ρίξει αυλαία με ΧΑΜΟΓΕΛΟ ο στόχος της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στη Φινλανδία (Πιθανή ενδεκάδα)

Αυλαία στα προκριματικά του Euro 2020 ρίχνει απόψε το βράδυ (21:45) η Εθνική ομάδα κόντρα στη Φινλανδία στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Η Εθνική ομάδα υποδέχεται τη Φινλανδία στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και θέλει με μία ακόμα καλή εμφάνιση και γιατί όχι, ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, να κλείσει με χαμόγελο αυτή τη σειρά των προκριματικών του Euro 2020.

Χωρίς να υπάρχει πλέον η οποιαδήποτε πιθανότητα πρόκρισης στο ραντεβού του καλοκαιριού, ο Τζον Φαν’τ Σχιπ περιμένει να δει τους ποδοσφαιριστές του μετά τη νίκη επί της Αρμενίας, να δείξουν πως βαδίζουν στο σωστό δρόμο, κόντρα σε μία ομάδα ποιοτική που πήρε την πρώτη πρόκριση της ιστορίας της σε μεγάλη διοργάνωση.

Αξιοσημείωτο είναι πως σε περίπτωση που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καταφέρει να επικρατήσει των Φινλανδών και φτάσει στην τρίτη συνεχόμενη νίκη σε επίσημο παιχνίδι, μετά από εκείνες κόντρα σε Βοσνία και Αρμενία, θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο στη μετά Σάντος εποχή. Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών (πέραν της γνωστής απουσίας του Ζέκα) ή τιμωριών.

Το κλίμα στις τάξεις των διεθνών είναι εξαιρετικό και ο Ολλανδός τεχνικός δεν πρόκειται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα, όπως άλλωστε ανέφερε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής.

Εφόσον όλοι οι ποδοσφαιριστές του είναι έτοιμοι, είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει και την ενδεκάδα της Παρασκευής.

Δηλαδή, σύστημα 4-2-3-1 με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα με Μπακάκη, Χατζηδιάκο, Σταφυλίδη και Γιαννούλη. Αμυντικά χαφ τους Κουρμπέλη και Γαλανόπουλο, μπροστά τους τριάδα με Λημνιό, Μπακασέτα και Μάνταλο και στην κορυφή της επίθεσης τον Παυλίδη.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top