Υπό κράτηση 40χρονη για παράνομη παραμονή στο έδαφος της ΚΔ - Προσπάθειες να απελαθεί στην χώρα της

Υπό κράτηση 40χρονη για παράνομη παραμονή στο έδαφος της ΚΔ - Προσπάθειες να απελαθεί στην χώρα της

Υπό κράτηση τέθηκε 40χρονη για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Κυριακή (17/11) άνδρες της ΥΑΜ συνέλαβαν στην οδό Νικολάου Νικολαίδη στην Πάφο για το αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της ΚΔ μια γυναίκα ηλικίας 40 ετών .

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας , δεν εντοπίστηκαν τα στοιχεία της άφιξης και αναχώρησης της στην Κύπρο.

Η 40χρονη που όπως διαφάνηκε κατάγεται από την Γεωργία, ανέφερε πως αφίχθη στις ελεύθερες περιοχές μέσω των κατεχομένων από το Δεκέμβριο του 2017 και σε άγνωστη ημερομηνία εισήλθε στις ελεύθερες περιοχές από άγνωστο σημείο. 

Η γυναίκα κρατείται στα κρατητήρια και καταβάλλονται προσπάθειες για να απελαθεί στην χώρα της. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον ΠτΔ - «Ο Τάκης Τσαγγάρης ήταν παράδειγμα αγωνιστή και πατριώτη»

Θλίψη για τον ΠτΔ - «Ο Τάκης Τσαγγάρης ήταν παράδειγμα αγωνιστή και πατριώτη»

Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκε τον θάνατο του φίλου Τάκη Τσαγγάρη, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, για τον αγωνιστή της ΕΟΚΑ για την απελευθέρωση της Κύπρου από τον αγγλικό ζυγό, αξιωματικό του πρώτου κυπριακού στρατού και μέλος του Εφεδρικού Σώματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE