Τι έκαναν Ρομπέρζ και Κύπριος παίκτης στην πρώτη προπόνηση της βδομάδας ενόψει της μάχης με τη Δόξα – Επίσημη ενημέρωση

Τι έκαναν Ρομπέρζ και Κύπριος παίκτης στην πρώτη προπόνηση της βδομάδας ενόψει της μάχης με τη Δόξα – Επίσημη ενημέρωση

Επίσημη ενημέρωση από τον Απόλλωνα για την προπόνηση της Δευτέρας (18-11).

Αναλυτικά:

«Με προπόνηση το πρωί της Δευτέρας (18/11) άρχισε την προετοιμασία της η ομάδας μας ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Δόξα Κατωκοπιάς στο Μακαρείο.

Στο αγωνιστικό μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου του Δημήτρη Δημητρίου ο οποίος ολοκλήρωσε τις διεθνείς του υποχρεώσεις, ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα προπόνησης πλην των Βαλεντίν Ρομπέρζ και Πέτρου Ψύχα οι οποίοι συνέχισαν το ατομικό. Ο Γάλλος δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της Δευτέρας (25/11).

Απόντες από την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Φώτης Παπουλής, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ιωάννης Πίττας, Αττίλα Σάλαϊ, Εμίλιο Ενσούε, Ντάνιελ Καρ και Βαχίντ Σελίμοβιτς οι οποίοι απουσιάζουν για τους αγώνες των χωρών τους.

Τις επόμενες ημέρες το Κολόσσι θα «γεμίσει» και πάλι καθώς θα επιστρέψουν όλοι διεθνείς με τον Βαχίντ Σελίμοβιτς να κάνει την αρχή την Τετάρτη (20/11). Οι Φώτης Παπουλής, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ιωάννης Πίττας, Αττίλα Σάλαϊ και Ντάνιελ Καρ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την προσεχή Πέμπτη (21/11) ενώ τελευταίος θα επιστρέψει και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα ο Εμίλιο Ενσούε την Παρασκευή (22/11)».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με αναφορά στην πρωτοβουλία της Κύπρου για τη Γάζα η διακήρυξη του ΕΛΚ

Με αναφορά στην πρωτοβουλία της Κύπρου για τη Γάζα η διακήρυξη του ΕΛΚ

Κατά τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) την Πέμπτη, προστέθηκε ενότητα στη διακήρυξη του κόμματος για τη Μέση Ανατολή, κατόπιν πρωτοβουλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE