Ισόπαλη η λάτιν – Ματσάρα στο Τελ Αβίβ

Ισόπαλη η λάτιν – Ματσάρα στο Τελ Αβίβ

Σπουδαίο ματς διεξήχθη στο «Bloomfield Stadium» του Τελ Αβίβ με Αργεντινή και Ουρουγουάη να έρχονται ισόπαλες με 2-2.

Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό με τις δύο ομάδες να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ. Η Ουρουγουάη άνοιξε το σκορ στο 34′ όταν ο Τόρέιρα βρήκε τον Σουάρες που γύρισε στον Καβάνι με τον επιθετικό της Παρί να κάνει το 1-0. Στο 38′ γκολ του Ντιμπάλα ακυρώθηκε για χέρι κι έτσι έληξε το ημίχρονο.

Η Αργεντινή μπήκε πιο καλά στο δεύτερο μέρος και στο 63′ έφερε το ματς στα ίσα με τον Αγουέρο να κάνει το 1-1 με όμορφη κεφαλιά από φάουλ του Μέσι. Στο 69′ η Ουρουγουάη έκανε το 2-1 με φαουλάρα του Σουάρες ενώ η Αργεντινή κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με πέναλτι του Μέσι στο φινάλε.

Αργεντινή: Ανδράδα, Σαράβια, Οταμέντι, Πετσέλα, Ταλιάφικο, Ντε Πολ (88′ Γκίδο Ροντρίγκες), Παρέδες (79′ Νικολάς Γκονζάλεθ), Ακούνια (68′ Νικολάς Ντομίνγκες), Ντιμπάλα (76 Λαουτάρο), Μέσι, Αγουέρο

Ουρουγουάη: Καμπάνια, Κάσερες, Κόατες (17′ Τζιοβάνι Γκονζάλεθ), Γοδίν, Βίνια, Βεσίνο, Τορέιρα, Βαλβέρδε (75′ Μπεντανκούρ), Λοσάνο, Καβάνι (56′ Λαξάλτ), Σουάρες

Πηγη: www.to10.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE