Kλοπ: «Η χειρότερη μου έδρα»

Kλοπ: «Η χειρότερη μου έδρα»

Ρωτήθηκε που είναι ποιο ωραία να παίζεις και ο Γιούργκεν Κλοπ ανέφερε το γήπεδο όπου έχει τις πιο δυσάρεστες αναμνήσεις και αυτό είναι το “Σαντσεθ Πιθχουάν”.

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραχώρησε συνέντευξη στη “FIFA” και εκεί τον ρώτησαν ποιο είναι το καλύτερο γήπεδο για να παιχτεί ποδόσφαιρο. Μόνο που ο τεχνικός της Λίβερπουλ είχε κάτι διαφορετικό κατά νου να απαντήσει και ασχολήθηκε με το “Σαντσεθ Πιθχουάν”: «Δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο για το παιχνίδι, αλλά σίγουρα μισώ να αγωνίζομαι στην έδρα της Σεβίλλης. Εκεί η ατμόσφαιρα είναι ενοχλητικά υπέροχη και δεν έχω νικήσει ποτέ». Ο Κλοπ έχει επισκεφτεί την Ανδαλουσία ως προπονητής των Μάιντς, Ντόρτμουντ, Λίβερπουλ, με τελευταίο το προπέρσινο 3-3.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE