«Πίκαραν» τον Έρικσεν για τη γυναίκα του! (BINTEO)

«Πίκαραν» τον Έρικσεν για τη γυναίκα του! (BINTEO)

Συνθήματα για τα… σκάνδαλα της γυναίκας του Κρίστιαν Έρικσεν, φώναζαν χθες οι οπαδοί της Ιρλανδίας στον αγώνα κόντρα στη Δανία.

Να αποσυντονίσουν τον Κρίστιαν Έρικσεν, προσπάθησαν οι Ιρλανδοί οπαδοί στον αγώνα (18/11) κόντρα στη Δανία για τα προκριματικά του Euro 2020.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την προ εβδομάδων είδηση ότι η γυναίκα του 27χρονου μέσου διατηρούσε παράνομη ερωτική σχέση με τον συμπαίκτη του, Γιαν Φερτόνχεν, οι Ιρλανδοί φίλαθλοι αποφάσισαν να πικάρουν τον ποδοσφαιριστή της Τότεναμ.

«Γλεντάει τη γυναίκα σου, γλεντάει τη γυναίκα σου ο Γιαν Φερτόνχεν! Γλεντάει τη γυναίκα σου», φώναζαν χαρακτηριστικά οι οπαδοί της Ιρλανδίας.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό ανέδειξαν, για ακόμη μια φορά, το πόσο «ευάλωτη» είναι η κρατική μηχανή, σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, την ανάγκη για ουσιαστικό συντονισμό, αλλά και τις αδυναμίες που παραμένουν διαχρονικά άλυτες.