«Πίκαραν» τον Έρικσεν για τη γυναίκα του! (BINTEO)

«Πίκαραν» τον Έρικσεν για τη γυναίκα του! (BINTEO)

Συνθήματα για τα… σκάνδαλα της γυναίκας του Κρίστιαν Έρικσεν, φώναζαν χθες οι οπαδοί της Ιρλανδίας στον αγώνα κόντρα στη Δανία.

Να αποσυντονίσουν τον Κρίστιαν Έρικσεν, προσπάθησαν οι Ιρλανδοί οπαδοί στον αγώνα (18/11) κόντρα στη Δανία για τα προκριματικά του Euro 2020.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την προ εβδομάδων είδηση ότι η γυναίκα του 27χρονου μέσου διατηρούσε παράνομη ερωτική σχέση με τον συμπαίκτη του, Γιαν Φερτόνχεν, οι Ιρλανδοί φίλαθλοι αποφάσισαν να πικάρουν τον ποδοσφαιριστή της Τότεναμ.

«Γλεντάει τη γυναίκα σου, γλεντάει τη γυναίκα σου ο Γιαν Φερτόνχεν! Γλεντάει τη γυναίκα σου», φώναζαν χαρακτηριστικά οι οπαδοί της Ιρλανδίας.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.