ΚΥΠΡΟΣ: Πύργος στη Λεμεσό κτιζόταν από παράνομους αλλοδαπούς για λογαριασμό τριών υπεργολάβων – Συνελήφθησαν 16 άτομα

ΚΥΠΡΟΣ: Πύργος στη Λεμεσό κτιζόταν από παράνομους αλλοδαπούς για λογαριασμό τριών υπεργολάβων – Συνελήφθησαν 16 άτομα

Στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού κατέληξαν 16 πρόσωπα, οι οποίοι όπως αποδείχθηκε βρίσκονται και εργάζονται στην Κύπρο με πλαστά έγγραφα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το μεσημέρι της Τετάρτης,20 Νοεμβρίου μετά από από επιθεώρηση της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας σε υπό ανεγειρόμενο (πολυδιαφημιζόμενο) πύργο στη Λεμεσό, εντόπισαν 16 αλλοδαπούς να εργάζονται για λογαριασμό τριών υπεργολάβων παράνομα.

Τα εν λόγω πρόσωπα με καταγωγή από τη Γεωργία είχαν πλαστά έγγραφα από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να μπορούν να είχαν δικαίωμα εγγραφής στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις.

Οι 16 Γεωργιανοί συνελήφθησαν για κυκλοφορία πλαστών εγγράφων και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου.

 

Χριστιάνα Τσαγγάρη 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.