ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μητέρα κλειδώθηκε στο σπίτι της – Έχει μαζί τα δύο ανήλικα παιδιά της

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μητέρα κλειδώθηκε στο σπίτι της – Έχει μαζί τα δύο ανήλικα παιδιά της

«Κόκκινος» συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία μετά από πληροφορία πως μητέρα «ταμπουρώθηκε» στο σπίτι της μαζί με τα δύο ανήλικά παιδιά της και αρνείται να εξέλθει της οικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ήδη έχουν σπεύσει στο σημείο, στην περιοχή Τσερίου, ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, καθώς και διαπραγματευτές και ήδη υπάρχει επικοινωνία με τη γυναίκα.

Όπως πληροφορούμαστε, εναντίον της μητέρας εκκρεμεί διάταγμα υποχρεωτικής νοσηλείας στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας, με τη γυναίκα να αρνείται να ακολουθήσει τους αστυνομικούς και να κλειδώνεται στην οικία της από το βράδυ της Τετάρτης 20/11.

Έγκυρη πηγή αναφέρει στην ιστοσελίδα μας ότι οι διαπραγματεύσεις με τη γυναίκα βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE