Κυριακή (24/11) αναχωρεί και Τρίτη (26/11) βράδυ επιστρέφει ο Μ. Ακιντζί από το Βερολίνο

Κυριακή (24/11) αναχωρεί και Τρίτη (26/11) βράδυ επιστρέφει ο Μ. Ακιντζί από το Βερολίνο

Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής αναχωρεί για το Βερολίνο όπου την επομένη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η τριμερής συνάντηση, ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί και θα επιστρέψει το βράδυ της Τρίτης.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ακιντζί θα αναχωρήσει στις 15.05 την Κυριακή, 24 Νοεμβρίου και θα επιστρέψει στις 20.30 το βράδυ της Τρίτης, 26 Νοεμβρίου.
 
Δεν ανακοινώθηκε ποίοι θα συνοδεύουν τον κ. Ακιντζί στο Βερολίνο, πέραν του εκπροσώπου του, Μπαρίς Μπουρτζιού και του ειδικού αντιπροσώπου του στις συνομιλίες, Ερχάν Ερτσίλ, οι οποίοι θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι μαζί του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.