ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Ο καιρός επιβάλλει παλτό και τζάκι – Η πρόγνωση μέχρι τις 27 Νοεμβρίου

Τμ. Μετεωρολογίας: Ο καιρός επιβάλλει παλτό και τζάκι – Η πρόγνωση μέχρι τις 27 Νοεμβρίου

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ χαµηλή πίεση αναµένεται από την Τρίτη.

Την Κυριακή 24/11, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες, κυρίως µέσες και ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεµα παροδικά µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη για να καταστεί αργότερα, στα προσήνεµα, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται και πάλι κατά διαστήµατα αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά αργότερα σε προσήνεµες περιοχές µέχρι µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα νότια και στα ανατολικά, γύρω στους 14 στα δυτικά και στα βόρεια και γύρω στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα 25/11, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος.

Την Τρίτη 26/11, ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος ενώ αργότερα αναµένεται να καταστεί κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως µετά το µεσηµέρι. Την Τετάρτη 27/11, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Την Τρίτη, θα παρατηρείται σκόνη στην ατµόσφαιρα, σταδιακή υποχώρηση της οποίας αναµένεται την Τετάρτη.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση τη ∆ευτέρα, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ την Τρίτη θα σηµειώσει άνοδο. Την Τετάρτη, αναµένεται πτώση της θερµοκρασίας, για να κυµανθεί κοντά αλλά λίγο πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές

 Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top