Μαρτίνς: «Τέτοια λάθη σε αυτό το επίπεδο, τα πληρώνεις»

Μαρτίνς: «Τέτοια λάθη σε αυτό το επίπεδο, τα πληρώνεις»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μετά την ήττα από την Τότεναμ (4-2), τόνισε πως η ομάδα του πλήρωσε ακριβά τα λάθη που έκανε.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στην κάμερα της Cosmote TV:

«Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια λάθη απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους τα πληρώνεις ακριβά. Κάναμε ένα πολύ καλό ημίχρονο, το καλύτερο μέχρι τώρα. Εμείς έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί.

Ο διαιτητής έκανε λάθος που δεν σταμάτησε τη φάση άλλα, εμείς έπρεπε να κυνηγήσουμε. Αν και ξεκάθαρα ήμασταν καλύτεροι ομαδα, η Τότεναμ εκμεταλλεύτηκε καλύτερα τις λεπτομέρειες».

Για το ότι ο Μουρίνιο έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνιση:

«Αυτό δεν μας χαρίζει βαθμους, ευχαριστούμε τον Μουρίνιο αλλά δεν πήραμε βαθμούς. Καλύτερα να παίζαμε άσχημα και να παίρναμε βαθμούς, πάρα αυτί. Για 45′ ημασταν καλύτεροι αλλά δεν τα καταφέραμε άρα τα συγχαρητήρια δεν σημαίνουν κάτι για εμας».

Για το ότι η ομάδα έβγαλε αντίδραση:

«Κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλει για την ποιότητα αυτής της ομάδας και το πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε. Ξέρω πως έχουμε δυνάμεις και πιστεύουμε πως θα συνεχίσουμε έτσι την Κυριακή.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ήταν εδώ και μας υποστήριξαν. Να είναι σίγουροι πως την Κυριακή θα τους κάνουμε χαρούμενους».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE