Λιποθύμησε στη σκηνή ο Θοδωρής Αθερίδης – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Λιποθύμησε στη σκηνή ο Θοδωρής Αθερίδης – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Περιστατικό με την υγεία του Θοδωρή Αθερίδη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί, στο θέατρο Μικρό Παλλάς.

Κατά την διάρκεια παράστασης, το περασμένο Σάββατο 30/11, ένιωσε αδιαθεσία και μετά από λιποθυμικό επεισόδιο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινετα επόμενα 24ωρα.

Οι συνεργάτες του, ανάφεραν πως λίγο πριν λιποθυμήσει, ο Θοδωρής τους είπε πως δεν μπορεί να κουνήσει τα δάκτυλα του  

Όπως ήταν φυσιολογικό η παράσταση ακυρώθηκε αφού ο ηθοποιός ξεκουράζεται στο σπίτι του, ώστε να επιστρέψει από την Τετάρτη 04/12 στο «Αrt», το έργο της Γιασμίνα Ρεζά το οποίο παίζεται με τεράστια επιτυχία στο θέατρο Μικρό Παλλάς και στο οποίο πρωταγωνιστεί μαζί με τον Άλκη Κούρκουλο και το Μιχάλη Οικονόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Σε δύο περιστατικά ανάμματος φωτιάς και πρόκλησης ανησυχίας, ανταποκρίθηκε χθες βράδυ η Αστυνομία, στη Λεμεσό. Σε ένα εξ αυτών, οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με πετροβολισμό, από νεαρά πρόσωπα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο 14χρονοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE