ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΛΑΛΟΥΜ: Ανακάλεσε ο Φοίβος Κωνσταντινίδης και αντιδράσεις Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ!

ΑΛΑΛΟΥΜ: Ανακάλεσε ο Φοίβος Κωνσταντινίδης και αντιδράσεις Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ!

Ανακάλεσε την δήλωση του για πρόκληση από δημοσιογράφο προς τον κόσμο της Ομόνοιας στο ματς με ΑΠΟΕΛ ο γενικός διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης. Αντέδρασε η Ομόνοια δια στόματος Ανδρέα Δημητρίου ενώ ο ΑΠΟΕΛ το θεωρεί ως το πιο σοβαρό περιστατικό που έγινε στο ματς και περιμένει να δει τι θα γίνει.

«Στο τέλος του παιχνιδιού είχε ένα επεισόδια. Φαίνεται πως γίνονται αυτά, φίλαθλοι αντιδρούν προς τους δημοσιογράφους. Έχω στείλει μια δήλωση πως είχα λανθασμένη πληροφόρηση. Δεν υπήρξε καμία πρόκληση. Είπαμε με την ΕΑΚ θα συζητήσουμε αυτό το κομμάτι» δήλωσε ο κ. Κωνσταντινίδης στο ΡΙΚ το πρωί της Πέμπτης.

Στη συνέχεια της εκπομπής του ΡΙΚ «Από μέρα σε μέρα» ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου τοποθετήθηκε τονίζοντας ότι άλλα έμαθε από το ΓΣΠ την επομένη του αγώνα και άλλα ακούει τώρα. Η τοποθέτηση του: «Ο κύριος Φοίβος είπε σε όλα τα ράδια της Κύπρου και μίλησε για τον δημοσιογράφο χωρίς να είναι σίγουρος; Ποιος του έδωσε και γιατί του έδωσε την λανθασμένη πληροφόρηση. Εγώ προσωπικά μίλησα με το ΓΣΠ την επόμενη του αγώνα και μου είπαν άλλα σε σχέση με αυτά που ακούω τώρα».

Για το ίδιο θέμα τοποθετήθηκε στο ΡΙΚ και ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος επισήμανε πως θεωρεί αυτό το περιστατικό το πιο σοβαρό και πως τα γεγονότα δεν είναι όπως μεταφέρθηκαν.

Τι είπε ο Νεκτάριος Πετεβίνος: «Υπήρξε επίθεση σε δημοσιογράφους στην πιο ελεγχόμενη κερκίδα, στην Δυτική εξέδρα. Εμείς κάναμε την έρευνα μας και δυστυχώς δεν είναι όπως μεταφέρθηκαν στον κ.Κωνσταντινίδη τα γεγονότα. Είναι διαφορετικά τα γεγονότα. Και περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί σε αυτό το περιστατικό που θεωρούμε ότι είναι το πιο σοβαρό που συνέβηκε στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



ΕΚΤΑΚΤΟ: Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια – «Έπεσαν» πυροβολισμοί εναντίον προσώπου

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια – «Έπεσαν» πυροβολισμοί εναντίον προσώπου

Απόπειρα φόνου σε βάρος προσώπου σημειώθηκε στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top