Γέμισε ο τόπος… ΠΙΝΟΚΙΟ!

Γέμισε ο τόπος… ΠΙΝΟΚΙΟ!

Φαντάζομαι ότι το συνειδητοποιήσατε κι εσείς, ότι γέμισε η Κύπρος, με ανθρώπους που έχουν μεγάλη μύτη, όπως τον… συμπαθητικό κύριο της φωτογραφίας! 

Συνηθίζουν να λένε ψέμματα ή πιέζονται να πουν ψέμματα.

Μιλάμε ακόμα και για ανθρώπους, που είναι σε πολύ υπεύθυνα πόστα.

Έχουν πλάκα και τα… Μέσα, που μπαίνουν στη διαδικασία αναπαραγωγής των ψεμμάτων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE