ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερντογάν σε Μητσοτάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε καταφύγιο τρομοκρατών

Ερντογάν σε Μητσοτάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε καταφύγιο τρομοκρατών

Καταφύγιο τρομοκρατικών οργανώσεων έγινε ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως υποστήριξε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν ότι είπε στον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Λονδίνο.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι χθες το βράδυ ενώ συζητούσαν με τον Έλληνα Πρωθυπουργό του είπε: «Κοιτάξτε, τα μέλη του DHKP-C, PKK/YPG, FETO έρχονται συνεχώς σε σας και από τα στοιχεία που πήραμε από μυστικές υπηρεσίες ο Σύριζα έγινε το καταφύγιο τους».

Επομένως, πρόσθεσε,  «εμείς περιμένουμε από εσάς να τοποθετηθείτε εναντίον τους, περιμένουμε στήριξη. Και να ξέρετε ότι αυτή η στήριξη θα ενισχύσει και τη δική μας στήριξη σε σας. Θα ανοίξει ο δρόμος για να συμπεριφερθούμε πιο θετικά απέναντί σας στο θέμα της μετανάστευσης».

Σύμφωνα με τον ίδιο είπε επίσης στον Έλληνα Πρωθυπουργό ότι «κοιτάξτε εμείς μέχρι στιγμής δεν κάναμε τέτοιο πράγμα εναντίον σας. Στείλατε πίσω μέχρι δύο χιλιάδες πρόσφυγες. Κι εμείς τους πήραμε. Δεν σας τους στείλαμε πίσω. Επομένως αυτό είναι κάτι που θα γίνει με αλληλεγγύη. Και ένα πλεονέκτημά σας είναι ότι είστε αυτή τη στιγμή στην ΕΕ. Επομένως από δω και πέρα μέσα σε αυτή την αλληλεγγύη ας διεξάγουν τις εργασίες οι φίλοι μας».

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι «γι αυτο και οι συνομιλίες μας με τον κ. Μητσοτάκη ήταν εποικοδομητικές, μπορούμε να πούμε».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top