ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βαριά ποινή σε πρώην Ομονοιάτη! Έφτυσε αντίπαλο και το βίντεο τον… «καταδίκασε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βαριά ποινή σε πρώην Ομονοιάτη! Έφτυσε αντίπαλο και το βίντεο τον… «καταδίκασε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Έπεσε βαρύς ο πέλεκυς της Αθλητικής Δικαιοσύνης της Κόστα Ρίκα για τον Νταβίντ Ραμίρεζ, ο οποίος αγωνίζεται στην Ντεπορτίβο Σαμπρίσα, ως δανεικός από την Ομόνοια!

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος επιθετικός τιμωρήθηκε με… επτά αγωνιστικές (!) και πρόστιμο 300.000 κολόν (περίπου 500 ευρώ), επειδή κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο την Αλαχουελένσε που έληξε με σκορ 2-5, έφτυσε προς το μέρος του Ζούνιορ Ντίαζ, παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

Σημειώνουμε ότι προέβη σε αυτή την αντιαθλητική ενέργεια, αφότου αποβλήθηκε από το παιχνίδι, χωρίς να γίνει αντιληπτός από το διαιτητή, και η τιμωρία, του επιβλήθηκε μετά από ανάλυση του βίντεο του αγώνα.

Δείτε την… επίμαχη φάση στο πιο κάτω βίντεο:

Η απώλεια πάντως είναι μεγάλη για την Ντεπορτίβο Σαμπρίσα, αφού ο Ραμίρεζ μετρούσε πέντε γκολ σε έξι αγώνες και τώρα θα αναγκαστεί να απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι που ενδέχεται να τον επηρεάσει, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά.

Ο Κοσταρικανός επιθετικός πάντως, είναι έντονα ενοχλημένος από τη βαριά τιμωρία του, λέγοντας τα εξής στην ιστοσελίδα «AMPrensa.com»:

«Άλλοι παίκτες σε άλλες ομάδες κάνουν χειρότερα και με κακή πρόθεση. Δεν χρειάζεται να πω ονόματα, όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι. Πάντα όμως υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να με βλάψουν. Γιατί; Πιστεύω οφείλεται σε φθόνο ή ζήλια. Τιμωρήθηκα για επτά παιχνίδια και άλλοι την έβγαλαν καθαρή», ανέφερε στην ιστοσελίδα «amprensa.com».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα…
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top