ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς αποπροσανατολισμό για τη συνέχεια της αντεπίθεσης – Τι… ΣΚΑΡΩΝΕΙ για το ντέρμπι ο Αυγουστή

Χωρίς αποπροσανατολισμό για τη συνέχεια της αντεπίθεσης – Τι… ΣΚΑΡΩΝΕΙ για το ντέρμπι ο Αυγουστή

Έπρεπε να περάσει ένας γύρος, για να καταφέρει ο Απόλλωνας να πετύχει δυο συνεχόμενες νίκες. Η αντεπίθεση της ομάδας εξελίσσεται ικανοποιητικά, αλλά για να πείσει ακόμα περισσότερο ότι μπορεί να επιστρέψει στη διεκδίκηση των αρχικών στόχων, θα πρέπει να σημειώσει σήμερα 3η συνεχόμενη επιτυχία. Βρίσκει απέναντι του την ΑΕΚ στο Τσίρειο, μια ομάδα που έχει τα δικά της προβλήματα, τα οποία δεν τους αποπροσανατολίζουν στον Απόλλωνα. Άλλωστε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην ΑΕΚ Αρένα, οι κυανόλευκοι βρισκόντουσαν σε χειρότερη αγωνιστική κατάσταση, αλλά δεν έχασαν. Κίνητρο για τον Αυγουστή και τους παίχτες, αποτελεί ο στόχος για να πετύχουν την πρώτη νίκη σε ντέρμπι στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Γιαννιώτας, Ενσούε, Γιούστε, η τεχνική ηγεσία γνωρίζει, ποιοι εκ των τριών είναι έτοιμοι για αρχική ενδεκάδα. Εκτός πλάνων οι τραυματίες Αγκίρε, Ρομπέρζ (μετέβη χθες στο Βέλγιο για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις), Ψύχας και οι «άτακτοι» Καρ και Μ’ Μπιντά.
Μόνο ο Αυγουστή ξέρει, με ποιο σύστημα, αλλά και ποιους ένδεκα θα κατεβάσει σήμερα. Στο τέρμα θα είναι ο Ζοέλ Μολ. Οι δυο σίγουροι στόπερ είναι οι Σάλαι και Χάμπος Κυριάκου. Αν επιμείνει σε πλάνο με τρεις στόπερ, υποψήφιοι για την άλλη θέση είναι οι Ενσούε, Γιούστε και Σελίμοβιτς. Ο Σέρβος θα παίξει, μόνο αν κανείς εκ των δυο πρώτων δεν είναι πλήρως έτοιμος.

Δεξιά είναι σίγουρος ο Ζοάο Πέδρο. Για την αριστερή πλευρά, σε περίπτωση που αποφασιστεί να αρχίσει η ομάδα με τετράδα στην άμυνα, τότε ίσως πάρει τη θέση ο Γιώργος Βασιλείου. Σε ενδεχόμενο που επιμείνει ο Αυγουστή στο 3-4-3, τότε υπάρχει περίπτωση να διατηρηθεί ο Γιάννης Πίττας, σε ρόλο μπακ-χαφ.

Για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, σίγουροι είναι οι Σακέτι και Φακούντο Περέιρα. Αν προστεθεί και τρίτος (σε σύστημα 4-2-3-1), αυτός θα είναι ο Σάσα Μάρκοβιτς. Στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, θα κινούνται οι Γκακπέ και Παπουλής. Ο Ζελάγια θα είναι επιθετικός κορυφής. Δεν αποκλείεται εντελώς το ενδεχόμενο, να είναι βασικός ο Γιαννιώτας, σε περίπτωση βεβαίως που ξεπέρασε εντελώς το πρόβλημα που τον άφησε έξω με τη Σαλαμίνα.

Λιγότεροι από 2 χιλιάδες Απολλωνίστες είχαν πάει στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής. Σήμερα ίσως υπάρξει μικρή αύξηση στην προσέλευση τους. Κάθε εβδομάδα που παίζει η ομάδα, δεν κυνηγά απλώς τους τρεις βαθμούς. Μέσα από τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα, θέλει να «επαναφέρει» περισσότερο κόσμο στο πλευρό της, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια. Οι περισσότεροι οπαδοί, στη φετινή σεζόν, παρακολουθούν από την τηλεόραση την ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top