ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μία ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ανάρτηση από ΕΝΠαραλιμνίου για τον αγώνα με τον Εθνικό – «Mικρέ, Κύπριε, Ξένε, από ακαδημίες, μισθοφόρε…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μία ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ανάρτηση από ΕΝΠαραλιμνίου για τον αγώνα με τον Εθνικό – «Mικρέ, Κύπριε, Ξένε, από ακαδημίες, μισθοφόρε…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανάρτηση την Κυριακή το μεσημέρι από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου αναφέρει: 

«Mικρέ, Κύπριε, Ξένε, από ακαδημίες, μισθοφόρε. Αυτοί σε πληρώνουν, σε πληρώνει ο μεροκαματιάρης που έζησε και θυμάται τα μεγαλεία της Ένωσης, κόβει από το εισόδημα του,κόβει το οξυγόνο του για να αναπνέεις εσύ. Μην παίζεις έτσι φίλε. Η ΕΝΠ σου δίνει συνθήκες και φροντίδα, που αν φύγεις από ΕΝΠ και ποδόσφαιρο δεν θα βρεις ποτέ στην ζωή σου τα επόμενα 20 χρόνια, παίξε με περηφάνια και χάσε, δεν πειράζει. Παίξε με εγωισμό και χάσε, δεν πειράζει. Χάσε. Αλλά μην παίζεις έτσι φίλε. Χάσε με 30-0.Μην χάνεις περπατητός και αδιάφορα.Ο Κώστας Ηλία, ο Δήμος Γούμενος, ο Πανίκος Σπύρου, ο Γιώργος Κολάνης δεν θα επαίζαν ποτέ έτσι. Μην παίζεις έτσι φίλε

Ο Εθνικός παίζει με πάθος και δύναμη, που εμείς δεν έχουμε. Ο Εθνικός παίζει για την φανέλα, ματώνει για την φανέλα, παίζει για την ομάδα. Αλλά μην αγχώνεσαι, σημασία έχει ο ρυθμός μετά, να κάνεις 2-3 νίκες συνεχόμενες,και ο Εθνικός δεν μπορεί. Μην αγχώνεσαι. Μην παίζεις έτσι φίλε. Η ΕΝΠ είναι πιο μεγάλη από εσένα. Επιστρέφουμε στον τόπο του εγκλήματος.Μην παίζεις έτσι φίλε..».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top