H φωτιά στην Παναγία των Παρισίων η είδηση με τα περισσότερα tweets το 2019

H φωτιά στην Παναγία των Παρισίων η είδηση με τα περισσότερα tweets το 2019

H πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων τον Απρίλιο ήταν το θέμα της επικαιρότητας που είχε τα περισσότερα σχόλια στο Twitter το 2019, σύμφωνα με κατάταξη που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

H λέξη "#NotreDame" είναι η πρώτη στην κατάταξη των hashtags σε σχέση με τα θέματα της επικαιρότητας που είχαν τις περισσότερες αναφορές φέτος παγκοσμίως, σύμφωνα με το Twitter, το οποίο ωστόσο δεν αναφέρει αριθμούς. Ακολουθούν η νέα αυτοκρατορική εποχή στην Ιαπωνία "Reiwa" και οι διαδηλώσεις στη Βενεζουέλα.

Στις 15 Απριλίου, πυρκαγιά έπληξε τον ξύλινο σκελετό του καθεδρικού ναού της Παναγίας των Παρισίων, ένα από τα πιο επισκέψιμα αξιοθέατα της Ευρώπης. Το βέλος κατέρρευσε φλεγόμενο και μεγάλο μέρος της οροφής έγινε στάχτη, προκαλώντας παγκόσμια συγκίνηση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολωμονίδης: «Υπογράφουμε κοινή δήλωση και θα στηρίξουμε τον συναγωνιστή Νίκο Αναστασίου»

Μορφάκης Σολωμονίδης: «Υπογράφουμε κοινή δήλωση και θα στηρίξουμε τον συναγωνιστή Νίκο Αναστασίου»

Την απόφαση του να αποσύρει την υποψηφιότητα του για την Προεδρία της ΕΔΕΚ και να στηρίξει τον Επαρχιακό Γραμματέα του κόμματος, Νίκο Αναστασίου, γνωστοποίησε και ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολωμονίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE