Η Σπέχαρ κρατάει ίσες αποστάσεις: «Δεν αφορά τα Ηνωμένα Έθνη η αντιπαράθεση Κύπρου – Τουρκίας»

Η Σπέχαρ κρατάει ίσες αποστάσεις: «Δεν αφορά τα Ηνωμένα Έθνη η αντιπαράθεση Κύπρου – Τουρκίας»

Ανάφερε πως, ο Διεθνής Οργανισμός δεν θα εμπλακεί για να διευθετήσει την εντεινόμενη αντιπαράθεση μεταξύ Κύπρου – Τουρκίας, σε δηλώσεις της στο Σπούτνικ.

«Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να επιλυθούν τα προβλήματα που εκκρεμούν και έχουν να κάνουν με τους υδρογονάνθρακες, είναι η επίτευξη μιας ουσιαστικής λύσης για την Κύπρο. Το αφήνουμε για την ώρα στα δικαστήρια και το αφήνουμε σε άλλους, δεν εναπόκειται στον Γενικό Γραμματέα ή στις αποστολές του για να εμπλακούν» σημείωσε η κα. Σπέχαρ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE