«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Λαβέτσι! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Λαβέτσι! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τίτλους τέλους βάζει ο Εσεκιέλ Λαβέτσι, σε μια λαμπρή καριέρα στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Την απόφαση να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο στα 34 του χρόνια, πήρε ο Εσεκιέλ Λαβέτσι, ο οποίος πριν λίγη ώρα το ανακοίνωσε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

«Ήταν υπέροχα τα χρόνια, χρόνια που σημαδεύτηκαν από μάθηση, ξεχωριστές στιγμές και πολλές αναμνήσεις που θα μείνουν για τα καλά στην καρδιά μου.

Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για όσους στάθηκαν δίπλα μου σε αυτό το ταξίδι.

Με πολλή χαρά λέω αντίο στην πιο όμορφη φάση που μου «χάρισε» η ζωή. Είμαι ευτυχισμένος», έγραψε ο 34χρονος επιθετικός, ο οποίος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων, στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Νάπολι.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE