Πρώτη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Τσόκκου μετά το «Χ» με ΑΕΛ – «Αποστολές αυτοκτονίας…»

Πρώτη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Τσόκκου μετά το «Χ» με ΑΕΛ – «Αποστολές αυτοκτονίας…»

Ο Γιώργος Τσόκκος, λίγα λεπτά μετά το φινάλε του αγώνα ΕΝΠ – ΑΕΛ (2-2) στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανάρτησε το εξής:

«Όταν φθάνεις μια ανάσα και ένα χέρι μακρυά από τον τελικό μετά από 36 χρόνια, για αυτό το χάλι, φταίνε οι γενικές συνελεύσεις που ήμασταν όλοι εξαφανισμένοι όταν αναλαμβάναμε προσωρινά τις »αποστολές αυτοκτονίας». Έχω μάθει τους Παραλιμνίτες να είναι περήφανοι και ήμουν πάντα περήφανος που είμαι Παραλιμνίτης. Μέχρι που ‘φορτωθήκαμε’ την ΕΝΠ. Μια ομάδα είναι η περηφάνια της και οι αξίες της, αηδιάζεις, πρώτη φόρα στην ζωή μου έχω μισήσει κάτι. Ο προπονητής θα μείνει μέχρι να φύγει ο Πρόεδρος και από ότι βλέπω εθελόντες Προέδρους δεν έχει . Ανεβήκαμε στο 89, σωθήκαμε στο 101, αλλάχτηκαν 5 προπονήτες σε 2 χρόνια με τα ίδια συμπτώματα, είναι καιρός να δουν τις ευθύνες τους και οι ποδοσφαιριστές. Σε 83 χρόνια ιστορίας δεν ξανάγινε εντός έδρας να έχουμε 1 πόντο και να μην μας ενδιαφέρει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.