ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Swarovski ζωντανεύει τη μαγεία των γιορτών με την εορταστική συλλογή της

Η Swarovski ζωντανεύει τη μαγεία των γιορτών με την  εορταστική συλλογή της

#NaughtyOrNice

• Η Swarovski υμνεί την πολυδιάστατη φύση της σύγχρονης γυναίκας με τη συλλογή Naughty or Nice και τις τηλεοπτικές και τις ψηφιακές εκστρατείες της • Η επωνυμία χαρίζει την απαράμιλλη λάμψη της στη γιορτινή σεζόν με τη σειρά κοσμημάτων, αξεσουάρ, σετ δώρων και ρολογιών • Τα «must» σχέδια για κάθε στυλ και προσωπικότητα είναι ιδανικά δώρα τόσο για τον εαυτό μας όσο και για τους άλλους


Η Swarovski ζωντανεύει τη μαγεία των γιορτών με τη συλλογή της για την εορταστική περίοδο και την εκστρατεία που υμνεί την πολυδιάστατη φύση της σύγχρονης γυναίκας και της δίνει την ευκαιρία να νιώσει ακόμα πιο ξεχωριστή αυτή τη σεζόν.


Η Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski, η Nathalie Colin, λέει για τη συλλογή: «Οι γιορτές είναι μια καταπληκτική περίοδος του χρόνου για να συναντήσουμε αγαπημένα πρόσωπα, να ντυθούμε επίσημα και να κάνουμε δώρα. Επίσης, είναι η τέλεια δικαιολογία για να χαρίσουμε στον εαυτό μας αυτά τα “must” κομμάτια που είχατε όλο τον χρόνο στη λίστα επιθυμιών σας! Αυτή τη σεζόν θέλουμε να γιορτάσουμε με στυλ χάρη στα λαμπερά σχέδια που θα ενισχύσουν τη λάμψη των γιορτών και θα δημιουργήσουν αστραφτερές στιγμές για όλους».

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

Από ευέλικτα κοσμήματα και αξεσουάρ μέχρι λαμπερά σετ δώρων, υπάρχει κάτι για όλους όσοι συμπεριλαμβάνονται στη λίστα σας, ακόμα και για εσάς. Η παλέτα με τις μοντέρνες αποχρώσεις περιλαμβάνει πινελιές από σκούρους πράσινους, μπλε και μοβ τόνους, ενώ τα trendy σχέδια σε χρυσούς και ασημί τόνους δημιουργούν ισορροπία και αντίθεση.



Naughty or Nice Είτε άτακτοι είτε υπάκουοι, όλοι θέλουν να είναι στη λίστα του Άγιου Βασίλη φέτος. Με πηγή έμπνευσης τη γνωστή γιορτινή παράδοση, η συλλογή Naughty or Nice θα βρεθεί στην πρώτη θέση σε πολλές λίστες επιθυμιών αυτή τη σεζόν. Τα σχέδια σε λευκό και μαύρο δίνουν νέα πνοή στο φτερό του αγγέλου, που αποτελεί σύμβολο προστασίας, στοργής και αρμονίας.




Swarovski Remix Collection

Η διαρκώς εξελισσόμενη και trendy Swarovski Remix Collection περιλαμβάνει σχέδια φτερών και μοτίβα εμπνευσμένα από τα ταρό, δίνοντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να εκφραστούν και να συνθέσουν το προσωπικό τους στυλ τόσο για αυτή τη σεζόν όσο και για τις επόμενες.



Palace

Τα βίντατζ φλοράλ σχέδια αστράφτουν φιλοτεχνημένα από κρύσταλλο Swarovski στις αποχρώσεις Sapphire και Emerald.



North

Οι αστερισμοί λάμπουν σε έναν εκλεπτυσμένο συνδυασμό από λεπτές γραμμές και συστάδες κρυστάλλων Swarovski, που το σχέδιό τους φέρνει στο νου τους λαμπερούς παγετώνες.
Louison Δύο σχέδια με διαχρονική γοητεία ανανεώθηκαν με γιορτινές πινελιές από κόκκινο κρύσταλλο Swarovski. Όταν συνδυάζονται αποτελούν ένα λαμπερό σετ δώρου.




Perfection

Η διαχρονική πέρλα αποκτά αναζωογονητικά μοντέρνα εμφάνιση για τον χειμώνα χάρη στις πινελιές σε εντυπωσιακούς πράσινους τόνους και τα αστραφτερά διακοσμητικά στοιχεία.


Magic

Για τον χειμώνα, ένα αξιολάτρευτο και χαριτωμένο σχέδιο αγγέλου προσθέτει διακριτική λάμψη στις καθημερινές εμφανίσεις.




Crystal Rose

Ένα «must» κομμάτι για την εορταστική περίοδο και όχι μόνο, καθώς 215 Swarovski κοσμούν τη στεφάνη ενώ οι λαμπεροί χρωματικοί συνδυασμοί μπαίνουν στο επίκεντρο της προσοχής. Είναι η πρώτη φορά που η επωνυμία εφαρμόζει σε ρολόγια τη χαρακτηριστική τεχνική διακόσμησης με μικροσκοπικά κρύσταλλα pavé.



ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Η εορταστική τηλεοπτική και η ψηφιακή εκστρατεία της Swarovski προσδίδουν μια αναζωογονητική πινελιά στη γιορτινή παράδοση για το ποιος θα μπει στη λίστα «Άτακτοι ή Υπάκουοι» του Άγιου Βασίλη, ο οποίος χρησιμοποιεί το δικό του «Σκανδαλόμετρο». Οι γυναικείοι χαρακτήρες, που φορούν κοσμήματα και αξεσουάρ Swarovski, προσδίδουν χαρά και λάμψη στους εορτασμούς ενώ αποκαλύπτουν την άτακτη και την υπάκουη πλευρά τους.

Η Συλλογή Naughty or Nice της Swarovski θα διατίθεται στις μπουτίκ Swarovski και στη swarovski.com από τον Νοέμβριο του 2019.

ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Touchpoint Strategies 10 Imathias str., Gerakas, 15344, Athens, Greece touchpointstrategies.gr | facebook | linkedin Office: +30 210 66 60 863

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top