ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δίκοπο «μαχαίρι» η πολύ καλή κλήρωση του ΑΠΟΕΛ στο Γιουρόπα Λιγκ…

Δίκοπο «μαχαίρι» η πολύ καλή κλήρωση του ΑΠΟΕΛ στο Γιουρόπα Λιγκ…

Μπορεί να είναι μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα η Ελβετική Βασιλεία, όμως είναι στα μέτρα του ΑΠΟΕΛ και ήταν σίγουρα ένας… επιθυμητός αντίπαλος, σε σχέση και με τις υπόλοιπες ομάδες που υπήρχαν στην κληρωτίδα για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Εκτός κι αν πιστεύει κάποιος σοβαρά, ότι η Βασιλεία είναι καλύτερη ομάδα ή έστω ισάξια από τις Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άγιαξ, Ίντερ, Μπενφίκα, Πόρτο, Σάλτσμπουργκ, ακόμα και από την Εσπανιόλ που ήταν μεταξύ των 15 πιθανών αντιπάλων των «γαλαζοκιτρίνων», τότε… πάσο!

Η πολύ καλή κλήρωση του ΑΠΟΕΛ, αναμφίβολα ανοίγει και άλλο την όρεξη των Πρωταθλητών, που δικαιούνται να κάνουν όνειρα για πρόκριση στους «16», επαναλμαβάνοντας τον προ τριετίας άθλο τους, όταν τον Φεβρουάριο του 2017, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και τη… λογική, απέκλεισαν την πανίσχυρη Αθλέτικ Μπιλμπάο!

Υπάρχει όμως και η… άλλη όψη του νομίσματος. Αυτή που «λέει» ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει ήδη ένα… «βουνό» ν΄ ανέβει το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου με έναν τρομερό αγωνιστικό «γολγοθά» που περιλαμβάνει… 11 ματς σε 36 ημέρες (!) σε πρωτάθλημα και κύπελλο πριν τις «μάχες» με τη Βασιλεία και ότι αν προσθέσει και δύο ακόμη ευρωπαϊκά παιχνίδια τον Μάρτιο, η προσπάθεια κατάκτησης του 8ου σερί πρωταθλήματος στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό φετινό «μαραθώνιο», θα γίνει πάρα πολύ δύσκολη και θα είναι ορατό το ενδεχόμενο από ένα σημείο και μετά, η ομάδα να… κλατάρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ αγωνιστικός «γολγοθάς» για ΑΠΟΕΛ με 11 παιχνίδια σε… 36 μέρες, πριν τις νέες «μάχες» στο Γιουρόπα Λιγκ!

Βέβαια, αυτά είναι εικασίες, αλλά δεν είναι και… εκτός πραγματικότητας. Όμως, όλα θα κριθούν στο χορτάρι και μένει να δούμε αν θα καταφέρει για μία ακόμη φορά ο ΑΠΟΕΛ να χωρέσει στην ίδια μασχάλη δύο ή ακόμα και τρία καρπούζια, αν αποκλείσει τον Απόλλωνα στη φάση των «16» του κυπέλλου!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για να βγει αυτό το πολύ απαιτητικό και εξαντλητικό για τους ποδοσφαιριστές πρόγραμμα με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, θα πρέπει να αξιοποιηθούν όλοι οι παίκτες του ρόστερ, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και άπαντες θα πρέπει να… αρπάζουν από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που θα παίρνουν από τον προπονητή τους, βοηθώντας ουσιαστικά την ομάδα τους στις «μάχες» που θα δίνει για να παίρνει τα τρίποντα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Τρίτη: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα μαθήματα από τις δύο παραβολές και τα έθιμα της ημέρας

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Καιρός: Αλαλούμ με σκόνη, θερμοκρασία που ανεβαίνει και… βροχές – Ίσως και χαλάζι



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top