ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

CARDET : Γιόρτασε τα 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας του

CARDET : Γιόρτασε τα 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας του

Την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, το CARDET, γιόρτασε τα δεκαπέντε χρόνια επιτυχημένης πορείας του, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση που έλαβε μέρος σε γνωστό cocktail bar της πρωτεύουσας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί καλεσμένοι, συνεργάτες και φίλοι του κέντρου CARDET καθώς και εκπρόσωποι μέσων ενημέρωσης και πολιτικών, κρατικών και ακαδημαϊκών φορέων.


Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την βραδιά σε μια ξεχωριστή, ζεστή και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.
Ο Δρ. Χαράλαμπος Βρασίδας, εκτελεστικός διευθυντής της CARDET και οικοδεσπότης της βραδιάς, μίλησε για την εξέλιξη και λειτουργία του Κέντρου, το οποίο έχει καταστεί ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος εκπαιδευτικός οργανισμός στην Κύπρο. Το CARDET δραστηριοποιείται στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης από τον Οκτώβριο του 2004, στοχεύοντας στην προώθηση της καινοτομίας στην παιδεία, την αειφόρο και κοινωνική ανάπτυξη. Παρέχει μια ευρεία γκάμα συμβουλευτικών και εκπαιδευτικών υπηρεσιών προωθώντας καινοτόμες λύσεις και πρωτοποριακά εκπαιδευτικά εργαλεία για την προώθηση της γνώσης και την απόκτηση δεξιοτήτων. Στο διάστημα των 15 χρόνων λειτουργίας του το Κέντρο έχει ολοκληρώσει με επιτυχία περισσότερα από 300 projects σε περισσότερες από 40 χώρες, από τα οποία επωφελήθηκαν περισσότεροι από 2 εκατομμύρια άνθρωποι.


Ο ίδιος ευχαρίστησε το προσωπικό, τους συνεργάτες και τους φίλους του CARDET, για τη συμβολή τους στην μέχρι τώρα επιτυχία του Κέντρου, την εξαιρετική συνεργασία, τις σταθερές σχέσεις που έχουν αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top