ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΧΑΝΕΙ Ρόις η Ντόρντμουντ!  

ΧΑΝΕΙ Ρόις η Ντόρντμουντ!  

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα αντιμετωπίσει αύριο τη Χόφενχαϊμ, στο τελευταίο ματς του πρώτου γύρου, χωρίς τον τραυματία Μάρκο Ρόις, ενώ αμφίβολος είναι και ο Τζέιντον Σάντσο. 

Όπως ανακοίνωσε ο Λουτσιέν Φαβρ στη συνέντευξη Τύπου σήμερα το μεσημέρι, ο Ρόις υπέστη ένα τράβηγμα στην εντός έδρας ισοπαλία των Βεστφαλών με τη Λειψία, πριν από δύο ημέρες, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση!

«Ένιωσε κάτι μετά το ματς και δεν θα παίξει», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ελβετός τεχνικός, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει κι άλλο… ζήτημα για την μεσοεπιθετική γραμμή της Ντόρτμουντ…

Για τον Σάντσο ο λόγος, που στα έξι τελευταία ματς της Μπορούσια έχει σημειώσει επτά τέρματα κι έχει δώσει άλλες τέσσερις ασίστ, αλλά αντικαταστάθηκε στο 71ο λεπτό του τελευταίου αγώνα με τους «ταύρους» και σύμφωνα με τον Φαβρ είναι αμφίβολος για αύριο.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top