ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χαραλάμπους: «Ότι έγινε το αφήνουμε πίσω – Είμαι χρόνια στην ΑΕΚ, αυτό που έκανε ο κόσμος» – Τι είπε ο Ιβάν Τρισκόφσκι

Χαραλάμπους: «Ότι έγινε το αφήνουμε πίσω – Είμαι χρόνια στην ΑΕΚ, αυτό που έκανε ο κόσμος» – Τι είπε ο Ιβάν Τρισκόφσκι

Την καθιερωμένη διάσκεψη τύπου έκανε η ΑΕΚ ενόψει του αγώνα στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια. Ο Ιβάν Τρισκόφσκι εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές.

H ανακοίνωση από την ΑΕΚ:  

«Δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (20/12) για το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ομόνοια στο Στάδιο ΓΣΠ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (22/12) στις 17:00. Η δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διασκέψεων του AEK ARENA και μίλησε ο προπονητής μας Ηλίας Χαραλάμπους και ο αρχηγός Ιvan Trickovski.

«Έχουμε ένα ντέρμπι την Κυριακή, είμαστε έτοιμοι. Είναι τα πιο ωραία παιχνίδια για τους ποδοσφαιριστές. Θα είναι οι πιο καλές συνθήκες. Αντιμετωπίζουμε την πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα, είναι από τις πιο φορμαρισμένες. Έχουμε ως στόχο τη νίκη και πάμε στη Λευκωσία για του τρεις βαθμούς. Το προηγούμενο παιχνίδι μας βοήθησε στη ψυχολογία, έχουμε δύσκολο παιχνίδι. Όταν κερδίζεις τα παιχνίδια η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών ανεβαίνει.
Τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι. Δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί ο αγώνας. Με βάση την εμπειρία μου από πολλά ντέρμπι οι λεπτομέρειες θα κρίνουν το παιχνίδι, οι παίκτες μου θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να έχουν πάθος, να δείξουν πόσο πολύ το θέλουν. Ότι έγινε μέχρι τώρα το αφήνουμε πίσω. Σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Κυριακής τίποτα άλλο.
Είμαι αρκετά χρόνια στην ΑΕΚ και αυτό που έκανε ο κόσμος προχθές, ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος θα είναι εκεί την Κυριακή και υπόσχομαι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο γήπεδο.
Μας αρέσει που το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Έπαιξα αρκετά χρόνια στην Ομόνοια, είχα καλές στιγμές όμως τώρα είμαι προπονητής στην ΑΕΚ και θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου.
Γνωρίζουμε τη σοβαρότητα του παιχνιδιού αλλά δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με το τι συνέβηκε στο παρελθόν. Πάμε μόνο με συγκέντρωση και βλέπουμε μετά τη συνέχεια.
Εμείς προσπαθούμε για βελτίωση όσο μπορούμε, γνωρίζουμε ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης και δουλεύουμε για να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι», δήλωσε ο προπονητής μας.

«Περιμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και δύσκολο. Είναι ένα τυπικό ντέρμπι γιατί η Ομόνοια βρίσκεται στα καλύτερα της, σε καλή κατάσταση. Είναι μόνη στην κορυφή. Επέστρεψε ο κόσμος και η καλή ατμόσφαιρα. Είμαστε έτοιμοι να πάμε εκεί, να παλέψουμε και να πάρουμε τη νίκη. Γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αντιπάλου. Αν κάνουμε πράξη αυτά που μας μετέφερε ο προπονητής μας είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη στη Λευκωσία.
Η αλήθεια είναι ότι είχα ένα μικρό πρόβλημα και έμεινα εκτός με την Πάφο. Το έχω όμως ξεπεράσει. Από τη στιγμή που έχουμε ακόμη μία προπόνηση θα νιώθω καλά και ακόμη πιο έτοιμος.
Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο. Γνωρίζω καλά τον Ηλία, αγωνιστήκαμε μαζί και είναι τα τελευταία χρόνια στο τεχνικό τιμ. Έχω πολύ καλή γνώμη για τον ίδιο. Από το πρώτο ματς έβγαλε την προσωπικότητα του, γνωρίζει τις ανάγκες της ομάδας, τι συνέβαινε στην ομάδα. Στο ματς με την Πάφο ήταν η κατάλληλη στιγμή για να το δείξει. Δούλεψε κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι, τον εμπιστεύομαι για τη δουλειά. Βρήκε το σημείο για να μας αφυπνίσει και οι ποδοσφαιριστές ανταποκριθήκαμε», δήλωσε ο αρχηγός».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top