ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας πέντε… αστέρων!

Αστέρας πέντε… αστέρων!

Η καλή ημέρα φάνηκε από το πρωί για τον Αστέρα Τρίπολης που έπειτα από εντυπωσιακή εμφάνιση στο ημίχρονο, απέναντι σε μία τραγική Ξάνθη, στο διάστημα αυτό, νίκησε με 5-0.

Οι Αρκάδες έτσι, έπειτα από σχεδόν δύο μήνες, και το 4-1 επί της Λαμίας, την 28η Οκτωβρίου, επέστρεψαν στις επιτυχίες και έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί που «έτρεχε» επί επτά αγώνες.

Καλύτερο τρόπο λοιπόν, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς δεν θα μπορούσε να βρει για να αποχαιρετήσει το 2019 και να φτάσει στους 15 βαθμούς, στο +9 από τον προτελευταίο της βαθμολογίας, Πανιώνιο, που την Κυριακή (22/12) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ.

Η Ξάνθη από την πλευρά της, είναι φανερό ότι είναι σε κακό φεγγάρι. Τραγική στο α’ ημίχρονο, αλλού πατούσε και αλλού βρίσκονταν, πελαγοδρομούσε στην άμυνα, δεν κρατούσε καθόλου τη μπάλα και αφού δέχθηκε δύο γκολ, έπρεπε να φτάσει το 45ο λεπτό για να σημειώσει την πρώτη τελική της στο παιχνίδι.

Μία νίκη στους 10 τελευταίους αγώνες έχει η ακριτική ομάδα, τη 12η αγωνιστική επί του Ατρόμητου και έχει βγει εκτός εξάδας.

Στους έξι πρώτους αγώνες της σεζόν είχε πάρει 15 βαθμούς, στους 10 τελευταίους έχει αρκεστεί σε πέντε, με σημαντικό πρόβλημα στο γκολ καθώς δεν βρήκε δίχτυα για τέταρτο παιχνίδι ενώ έχει ένα γκολ στα πέντε τελευταία και δύο γκολ στα εννέα τελευταία.

Αντίθετα, είχε βάλει δέκα γκολ στα έξι πρώτα παιχνίδια της, όταν και είχε κερδίσει τα πέντε από αυτά.

Το παιχνίδι λοιπόν, ουσιαστικά είχε κριθεί από το 21ο λεπτό όταν οι Αρκάδες είχαν πετύχει δύο γκολ σε τρεις τελικές προσπάθειες και το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Ο Γιώργος Παράσχος με τις αλλαγές που έκανε απέναντι στην πρώην ομάδα του, είτε αρχικά σε σύστημα, είτε στο β’ ημίχρονο σε πρόσωπα, ανακάτεψε την τράπουλα, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στο δεύτερο 45λεπτο, ανέβασαν την – τραγική – απόδοση τους, και απείλησαν δύο φορές με τον Στούρτζεον και τον Τερκί αλλά μέχρι εκεί.

Το νερό είχε μπει στο αυλάκι, και ο Μίλαν Ράσταβατς από τον πάγκο του Αστέρα πλέον, κέρασε φαρμάκι την δικιά του πρώην ομάδα! Τα τρία γκολ που ακολούθησαν μέχρι το φινάλε ήταν το κερασάκι στην τούρτα της εντυπωσιακής νίκης του Αστέρα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ορτέγκα, Σουάρεθ, Βαλιέντε (76′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Ματρικάρντι, Μουνάφο, Λουίς Φερνάντεθ (90’+2′ Δουβίκας), Καπίγια, Σίτο (59′ Τασουλής), Μπαράλες.

ΞΑΝΘΗ: Αμπάντ, Μαλεζάς (66′ Μουλέν), Λισγάρας, Καρασαλίδης, Τερκί, Φασίδης, Ντε Λούκας (35′ Μπαριέντος), Καμαρά, Εντουάρντο, Ντε Αμορίμ (46′ Στάρτζεον), Φοσέ.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top