ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Χριστούγεννα με χιόνια πλάι στο τζάκι – Η Πρόγνωση του καιρού μέχρι την μέρα των Χριστουγέννων

Τμ. Μετεωρολογίας: Χριστούγεννα με χιόνια πλάι στο τζάκι – Η Πρόγνωση του καιρού μέχρι την μέρα των Χριστουγέννων

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ βαροµετρικό χαµηλό αναµένεται να επηρεάσει την περιοχή, από νωρίς το βράδυ της ∆ευτέρας (23/12).

Την Κυριακή (22/12), µετά την διάλυση της αραιής οµίχλης και χαµηλής νέφωσης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Το βράδυ της Κυριακής (22/12), ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, ενώ σταδιακά, στα δυτικά και βόρεια παράλια, θα καταστεί λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα (23/12), ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και από το µεσηµέρι και µετά αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Το βράδυ αναµένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες και χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Την Τρίτη (24/12), ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (25/12), ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να σηµειωθεί χιονόπτωση. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή τη ∆ευτέρα, την Τρίτη (23-24/12), αναµένεται πτώση και την Τετάρτη (25/.12), µη αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Τροχαίο στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ξανά στο Δικαστήριο οι 10 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για κράτηση

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top