Έτοιμη για διευρυμένη συμφωνία μείωσης στρατηγικών όπλων η Μόσχα

Έτοιμη για διευρυμένη συμφωνία μείωσης στρατηγικών όπλων η Μόσχα

Η Ρωσία είναι έτοιμη να συμπεριλάβει τους εξελιγμένους πυραύλους Sarmat και τον υπερηχητικό πύραυλο Avangard σε νέα συμφωνία μείωσης των στρατηγικών όπλων START, στην περίπτωση επέκτασής της, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax που επικαλείται δηλώσεις του Ρώσου ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ.

Η Ρωσία είναι επίσης έτοιμη για την επίδειξη του πυραύλου Sarmat στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το ίδιο πρακτορείο που επικαλείται τα όσα δήλωσε ο Ρώσος ΥΠΕΞ σε εκπομπή της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.