ΕΛΛΑΔΑ

Τουρκικό ΥΠΕΞ: Καταδικάζουμε τον εμπρησμό οχήματος υπάλληλου Προξενείου Θεσσαλονίκης

Τουρκικό ΥΠΕΞ: Καταδικάζουμε τον εμπρησμό οχήματος υπάλληλου Προξενείου Θεσσαλονίκης

Τον εμπρησμό οχήματος υπαλλήλου του τουρκικού Προξενείου στην Θεσσαλονίκη καταδικάζει το τουρκικό ΥΠΕΞ καταγγέλλοντας ότι τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί αυτού του είδους τα επεισόδια.

Στην ανακοίνωσή του το τουρκικό ΥΠΕΞ αναφέρει ότι “διαμαρτυρόμαστε έντονα για τον εμπρησμό ιδιωτικού οχήματος σήμερα (23 Δεκεμβρίου) υπαλλήλου του Προξενείου της Θεσσαλονίκης”. “Η αντίδρασή μας σε αυτό το σοβαρό επεισόδιο έχει εκφραστεί από το Υπουργείο μας τόσο προς τον Έλληνα Πρέσβη στην Άγκυρα όσον και προς τις ελληνικές αρχές από την Πρεσβεία μας στην Αθήνα και έχουν γίνει οι απαραίτητες προφορικές και γραπτές διαμαρτυρίες”, προσθέτοντας ότι “δυστυχώς τα τελευταία έχουν αρχίσει να αυξάνονται παρόμοια επεισόδια ενάντια στο διπλωματικός προσωπικό μας στην Ελλάδα και τις περιουσίες τους”.

“Αναμένουμε από τις ελληνικές αρχές να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για παρεμπόδιση τέτοιων επεισοδίων και για την προστασία των αποστολών και του προσωπικού μας, καθώς και να διασφαλίσουν την τιμωρία αυτών των δραστών όπως τους αξίζει οδηγώντας τους ενώπιον της δικαιοσύνης”, αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

AΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top