LIKE ONLINE

Άνδρας σε τροχοκάθισμα ‘γκρεμίζει’ μπογιατζή που βρίσκεται σε σκάλα και ύψος 10 μέτρων –VIDEO

Άνδρας σε τροχοκάθισμα ‘γκρεμίζει’ μπογιατζή που βρίσκεται σε σκάλα και ύψος 10 μέτρων –VIDEO

Σφοδρή πτώση άνδρα που εκτελούσε εργασίες μπογιατίσματος σε κτήριο στο Περίπου, καθώς έπεσε από σκάλα και ύψος περίπου 10 μετρων.

Η είδηση, όμως, δεν είναι μόνο αυτή. Την πτώση του προκάλεσε ηλικιωμένος σε αναπηρική καρέκλα που περνούσε από το πεζοδρόμιο και έριξε σκόπιμα την σκάλα.

Αδιάψευστος μάρτυρας το VIDEO που καταγράφει τις στιγμές και αναμεταδίδεται από πολλά Μ.Μ.Ε., μεταξύ των οποίων και το SkyNews.

Ο άνδρας μπογιάτιζε τριώροφο κτήριο και χρησιμοποιούσε σκάλα, η οποία ήταν προσδεμένη σε χαμηλό σημείο προκειμένου να είναι σταθερή.

Τα σχοινιά φαίνεται πως ενόχλησαν τον ηλικιωμένο, ο οποίος εξαγριωμένος άρχισε να τραβά με βία τη σκάλα για να προκαλέσει την πτώση της, αδιαφορώντας για τον εργάτη που εκτελούσε εκείνη τη στιγμή εργασία.

Ευτυχώς, η κατάσταση της υγείας του άτυχου νέου δεν είναι σοβαρή, καθώς δεν έχει υποστεί κάταγμα παρά την βίαιη πτώση του στο πεζοδρόμιο.

 

Σε ρεπορτάζ καταγράφεται η θέση ότι ο ηλικιωμένος αν και παραπληγικός έχει πολύ συχνά τέτοιου είδους εξάρσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top