ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απόλλωνας για Ντιγκινί!

Απόλλωνας για Ντιγκινί!

Η Ελλαδική ιστοσελίδα, Gazzetta.gr, κάνει λόγο πως ο Απόλλωνας, θέλει τον Νικολά Ντιγκινί από τον Άρη!

Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

«Ο Νικολά Ντιγκινί είναι στο στόχαστρο του Απόλλων Λεμεσού αλλά ο Άρης δεν συζητάει καμία άλλη περίπτωση πλην της πώλησης του αθλητή.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι η ομάδα της Κύπρου εξέφρασε επισήμως το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, ενώ υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του τεχνικού διευθυντή του Απόλλωνα, Πέτρου Κονναφή, με τον Άγγελο Χαριστέα. Αυτή έγινε πριν από τουλάχιστον δύο εβδομάδες και στη διάρκεια της, ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης σημείωσε αρχικά ότι δεν έχει αποφασιστεί η παραχώρηση του Ντιγκινί, ότι είναι απαραίτητος στην ομάδα, απέρριψε παράλληλα κάθε ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας του παίκτη και ξεκαθάρισε ότι, αν γίνει συζήτηση αυτή θα επικεντρωθεί μόνο στην πώληση του παίκτη.

Βέβαια, αυτή η συζήτηση είχε γίνει πριν την απόκτηση του Φιορίν Ντουρμισάι και μένει να φανεί αν ισχύουν τα ίδια δεδομένα ή αν η προσθήκη του 23χρονου επιθετικού θα ανάψει… δρόμο αποχώρησης για τον Γάλλο επιθετικό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top