ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θριαμβεύτρια η Ρέιντζερς στο Old Firm!

Θριαμβεύτρια η Ρέιντζερς στο Old Firm!

Σπουδαία νίκη για τη Ρέιντζερς, που έφυγε με το διπλό από την έδρα της Σέλτικ (1-2) και μείωσε τη διαφορά που τη χωρίζει από τη μισητή της αντίπαλο.

Η Ρέιντζερς είναι εδώ!

Η ομάδα του Τζέραρντ πήρε τη ρεβάνς από τη μεγάλη της αντίπαλο, Σέλτικ, για την προ 20ημέρου ήττα στον τελικό του Λιγκ Καπ, αφού τη νίκησε 2-1 στην έδρα της στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της μεγάλης κατηγορίας του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου.

Έτσι, οι «Κέλτες» υπέστησαν την πρώτη ήττα τους μετά από 12 σερί νίκες και έδωσαν το δικαίωμα στους «προτεστάντες» να τους πλησιάσουν στο -2, με τους Τζερς να διευρύνουν το αήττητο σερί τους (13-2-0).

Οι «καθολικοί» είχαν την πρώτη σημαντική ευκαιρία στο ματς, ωστόσο ο ΜακΓκρέγκορ απέκρουσε το πέναλτι του Κρίστι στο 33’. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, ήρθε το 0-1 τρία λεπτά αργότερα, με αριστερό σουτ του Κεντ.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 42’, με τον Εντουάρντ να ισοφαρίζει. Παρ’ όλα αυτά, η Ρέιντζερς δεν επηρεάστηκε και στο 56’ ανέκτησε το προβάδισμά της με κεφαλιά του Κάτιτς.

Από ‘κει και πέρα, η ομάδα του Λένον πίεσε για την ισοφάριση, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι άντεξαν και έφτασαν στο σπουδαίο διπλό (1-2).

Αναλυτικά η 21η αγωνιστική:
Κυριακή 29/12

Σέλτικ-Ρέιντζερς 1-2
(42’ Εντουάρντ – 36’ Κεντ, 56’ Κάτιτς)

Χαρτς-Αμπερντίν
Λίβινγκστον-Χιμπέρνιαν
Μάδεργουελ-Χάμιλτον
Σεντ Τζόνστον-Ρος Κάουντι
Σεντ Μίρεν-Κιλμάρνοκ

Το πρόγραμμα της επόμενης (22ης) αγωνιστικής:
Τετάρτη 22/1
Αμπερντίν-Μάδεργουελ (21:45)
Χιμπέρνιαν-Χάμιλτον (21:45)
Κιλμάρνοκ-Σέλτικ (21:45)
Λίβινγκστον-Σεντ Τζόνστον (21:45)
Ρέιντζερς-Σεντ Μίρεν (21:45)
Ρος Κάουντι-Χαρτς (21:45)

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top