ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ οι Παπαφώτης και Κλέιμαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ οι Παπαφώτης και Κλέιμαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Bασίλης Παπαφώτης και Μπόρις Κλέιμαν, κερδίζουν το βραβείο για το καλύτερο γκολ, και την καλύτερη απόκρουση, αντίστοιχα, της 13ης αγωνιστικής .

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΠ:

«O Βασίλης Παπαφώτης είναι ο νικητής του βραβείου Stoiximan Top Goal της 13ης Αγωνιστικής, του Πρωταθλήματος 2019/20! Μέσα από την επίσημη ψηφοφορία στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π., ο ποδοσφαιριστής της Δόξας συγκέντρωσε το 69% των ψήφων κι εξασφάλισε το βραβείο για το ωραιότερο γκολ της αγωνιστικής το οποίο θα παραλάβει μέσα στις επόμενες μέρες.

O Boris Klaiman είναι ο νικητής του βραβείου Stoiximan Top Save της 13ης Αγωνιστικής, του Πρωταθλήματος 2019/20! Μέσα από την επίσημη ψηφοφορία στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π., ο τερματοφύλακας της ΕΝΠ συγκέντρωσε το 50% των ψήφων και εξασφάλισε το βραβείο για την ωραιότερη απόκρουση της αγωνιστικής το οποίο θα παραλάβει μέσα στις επόμενες μέρες».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.