Θα δοκιμάσει πράγματα σήμερα ο κ Χριστοφόρου

Θα δοκιμάσει πράγματα σήμερα ο κ Χριστοφόρου

Πρόβα τζενεράλε για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ για τον θεσμό του Κυπέλλου είναι η σημερινή αναμέτρηση με τον Οθέλλο στο Τσίρειο για την ΑΕΛ

Πολύ πιθανόν λοιπόν να δοκιμάσει σήμερα κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του ο Χριστάκης Χριστοφόρου ενόψει κυπέλλου. Θυμίζουμε πως Σιέλης, Νικολάου, Σακέτι και Ταγκμπατζουμί είναι τιμωρημένοι και έτσι ο κ Χριστοφόρου δεν θα τους έχει μαζί του για τον αγώνα της Τετάρτης.

 Ο Ταγκμαπτζούμι είναι τιμωρημένος και για το σημερινό παιχνίδι πρωταθλήματος. Οι Εσπάνια και Ιονίτσα είναι τραυματίες και χάνουν και τα δύο παιχνίδια. Η συμμετοχή του Οχένε στον αγώνα κυπέλλου θα κριθεί την τελευταία στιγμή, οπόταν και αυτος είναι εκτος πλάνων του Κύπριου τεχνικού για σήμερα 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE