Ο πρώτος μεγάλος τελικός για τον Οθέλλο

Ο πρώτος μεγάλος τελικός για τον Οθέλλο

Ο σημερινός αγώνας για τον Οθέλλο στην Λεμεσό με την ΑΕΛ είναι ένας μεγάλος τελικός . Η ομάδα του Κώστα Σακκά το τελευταίο διάστημα έχει χάσει έδαφος στην μάχη που δίνει για παραμονή και αυτό που πρέπει να γίνει σήμερα είναι να έχει βαθμολογικό κέρδος.

Ο Κύπριος τεχνικός δεν μπορεί να έχει στα πλανά του δυο παίκτες βασικούς . Τον Βασιλείου αλλα και τον Κμαλατζε που τελικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Το θετικό για τον κ Σακκά είναι η επιστροφή στο κέντρο της άμυνας του Μενέντεζ που δίνει μεγάλη σιγουριά στα μετόπισθεν .

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!