«Συλλέξαμε παλιό ρουχισμό για τις ανάγκες του ΠΑΣΥΚΑΦ» – Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Συλλέξαμε παλιό ρουχισμό για τις ανάγκες του ΠΑΣΥΚΑΦ» – Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

«Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε άλλη μια δράση κοινωνικής ευθύνης που πραγματοποίησε η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, συλλέξαμε μεγάλες ποσότητες παλιού ρουχισμού, ο οποίος θα ανακυκλωθεί για τις ανάγκες του ΠΑΣΥΚΑΦ!

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανταποκρίθηκε για άλλη μια φορά σε κάλεσμα για να στηρίξει τον συνάνθρωπο του. Το αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας τιμά τον Σύλλογό μας, τις αξίες και τα ιδανικά του.

Ευχαριστούμε θερμά τον ΠΑΣΥΚΑΦ για τη συνεργασία που είχαμε κατά την υλοποίηση αυτής της δράσης και τον συγχαίρουμε για το αξιοθαύμαστο έργο που επιτελεί.

Επίσης, συγχαίρουμε όλους όσους συνέβαλαν στο να στεφθεί με επιτυχία η συλλογή παλιού ρουχισμού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Σε μια περίοδο, όπου οι εξελίξεις στο κυπριακό, δεν είναι ευοίωνες, η κίνηση από πλευράς της ΕΕ για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου, προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδήγησε στην επιλογή του Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι η φωνή των Βρυξελλών, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE