Πρόβλημα με Χουχούμη

Πρόβλημα με Χουχούμη

Αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν χτες, περιελάμβανε η σημερινή πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, με την είδηση να αφορά την απουσία του Χουχούμη και του Ζέκα για 10 και 4 ημέρες αντίστοιχα.

Όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων είχε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις τεχνικής και στο τέλος εξάσκηση στα τελειώματα.

O Χουχούμης έχει υποστεί μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού στον δεξιό μεγάλο προσαγωγό και ο χρόνος αποκατάστασης του υπολογίζεται σε 10 ημέρες, ο Ζέκα έχει ένα αιμάτωμα στην αριστερή γάμπα και θα χρειαστεί 3-4 ημέρες για να επανέλθει, ενώ στη χθεσινή προπόνηση ο Ντίνας υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξιό γόνατο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μια εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

Χρονιά πολλά εύχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε γραπτή δήλωσή του σε όλους τους εργαζόμενους για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE