O «ΒΑΣΙΛΙΑΣ» είναι «ΕΔΩ» και η Νέα Σαλαμίνα πάει για το… back 2 back!

O «ΒΑΣΙΛΙΑΣ» είναι «ΕΔΩ» και η Νέα Σαλαμίνα πάει για το… back 2 back!

Εξαιρετικά όπως έκλεισε τη χρονιά, άρχισε το 2020 η Νέα Σαλαμίνα, μαζί της και ο ηγέτης της επιθετική γραμμής Κίνγκσλεϊ.

Ο 33χρονος φορ, πέτυχε άλλα δύο τέρματα απέναντι στον Εθνικό, και με τα τρία που έβαλε στον Ολυμπιακό, έφτασε τα 5 σε 2 αγώνες (!), «υπογραμμίζοντας» πως έχει επιστρέψει στον παλιό καλό του εαυτό.

Συνολικά, ο Κίνγκσλεϊ έχει 8 τέρματα, ανέβηκε στην 3η θέση του πίνακα των σκόρερ, και βοηθά τη Νέα Σαλαμίνα να πετύχει τον στόχο της.

Οι ερυθρόλευκοι, ανέβηκαν στην 6η θέση, και με «οδηγό» τα γκολ του Nιγηριανού επιθετικού, μπορούν να κάνουν το… back 2 back, και να βρεθούν ξανά, στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Θ.Δ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE